پیشیی_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 1994 عنوان دماغ عملیااا شما تا چند وقت چسب میزدید 104 بازدید | 22 پست و چه مدت بعد عمل اون ورم ناجوره میره و میشه جاهای خاص چسبو دراورد؟ 1403/06/01 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزآلین؛ عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 852 موضوع رو کاری ندارمچه پروف کیوتیی ما میرویم و قصهٔ ي مان را میخوا نند
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21380 سه ماه فقط زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21380 چسب رو هر روز عوض میکردی؟ برا من دکترم هفته ای دو بار خودش عوض میکرد . اصلا چسب نخریدم زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
پیشیی_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 1994 سه ماه فقط خیلیهه🤕همه جا میزدی؟؟؟مثلا واسه تولدی ،مهمونی ،جایی درش نمیاوردی؟
00elahe عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 1041 برا من دکترم هفته ای دو بار خودش عوض میکرد . اصلا چسب نخریدم خب صورتت رو چطور میشستی؟من الان دغدغم اینهاخه من هر روز صورتمو میشستم
مامان_پسرکوچولو عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2460 خب صورتت رو چطور میشستی؟من الان دغدغم اینهاخه من هر روز صورتمو میشستم همه هروز صورتشون میشورن🤕 زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21380 خیلیهه🤕همه جا میزدی؟؟؟مثلا واسه تولدی ،مهمونی ،جایی درش نمیاوردی؟ خندوندی منو آره برا مهمونیا ک خیلی خوبه با چسب . هیچ جا درش نیوردم . فقط یادمه ی بار آخرا بود چسبه کثیف شد خودم عوضش کردم زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
پیشیی_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 1994 خب صورتت رو چطور میشستی؟من الان دغدغم اینهاخه من هر روز صورتمو میشستم این اکیه کهببین دستتو خیس کن بکش به صورتت...بعد شوینده اتو اروم بمال به صورتتسمت بینیت نرو...بعدش با دستمال کاغذی کف روشو بگیر بعد دوباره دستتث نیس کن بزن به صوذتت
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21380 خب صورتت رو چطور میشستی؟من الان دغدغم اینهاخه من هر روز صورتمو میشستم بله عزیزم روزی سه بار وضو میگرفتم . زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
پیشیی_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 1994 خندوندی منو آره برا مهمونیا ک خیلی خوبه با چسب . هیچ جا درش نیوردم . فقط یادمه ی بار آخرا بود چسبه ... اخه من بدون چسب بینیم خیلیی خوشگلهبا چسب اصلا قشنگیش معلوم نیس...برا این میگم🥺
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21380 خب صورتت رو چطور میشستی؟من الان دغدغم اینهاخه من هر روز صورتمو میشستم مشکل نداره شستن با شستن در نمیاد چسبش بعد شستن ک دستمال کاغذی میذاری رو چسبت ی خرده میذاری تا رطوبتش گرفته بشه زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21380 اخه من بدون چسب بینیم خیلیی خوشگلهبا چسب اصلا قشنگیش معلوم نیس...برا این میگم🥺 من همیشه زدم . دیگه نمیدونم ضرر داره دو ساعت نزنی یا نه . زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر