2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 36 پست
عزیزم ببخشید ولی پاشو جمع کن خودتو 19 سالته میگی کاش خدا تمومم کنه؟ هنوز اول راهی میخوای تو این زندگ ...

چیکار کنم کی پشت منو داره طلاق بگیرم دیگ حتی بابامم اونموقع منو نگاه نمیکنه چ برسه بقیه 

من دارم جون میدم این وسط خدایا به کی پناه ببرم 

چیکار کنم کی پشت منو داره طلاق بگیرم دیگ حتی بابامم اونموقع منو نگاه نمیکنه چ برسه بقیه 

من دارم جون میدم این وسط خدایا به کی پناه ببرم تاوان کدوم گناهمه پس میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم کی پشت منو داره طلاق بگیرم دیگ حتی بابامم اونموقع منو نگاه نمیکنه چ برسه بقیه من دارم جون ...

بنظرم اول با خانوادت صحبت کن بگو شما تحقیق کردین رو حرف شما حساب کردم قبول کردم 

پشتتو گرفتن که خداروشکر نگرفتن مهم نیست تو تلاشتو بکن در هر صورت هیچکی نباید به اندازه خودت به فکر خودت باشه کسی نمیاد برات دل بسوزونه

کاربری دست چند نفره🙃

بنظرم اول با خانوادت صحبت کن بگو شما تحقیق کردین رو حرف شما حساب کردم قبول کردم پشتتو گرفتن که خدارو ...

میدونم ک نمیذارن طلاق بگیرم مانعم میشن 

فقط همه چی بدتر میشهه😭

من حتی پول ندارم یه شارژ واس خودم بگیرم وکیلو کجای دلم بذارم

از کانون وکلای دادگستری درخواست کن بر اساس یه سری شرایط بهت رایگان یا با هزینه خیلی کم وکیل میدن در کل باهات راه میان

کاربری دست چند نفره🙃

از کانون وکلای دادگستری درخواست کن بر اساس یه سری شرایط بهت رایگان یا با هزینه خیلی کم وکیل میدن در ...

میدونم کجاس ولی بعدش اگه خونوادم رام ندادن چی بعد فقط پشیمونیش میمونه برام ک لااقل یه سقفی بالا سر داشتم 

میدونم کجاس ولی بعدش اگه خونوادم رام ندادن چی بعد فقط پشیمونیش میمونه برام ک لااقل یه سقفی بالا سر د ...

شما برو صحبت کن بگو من رو حرف شما قبول کردم ببین چی میگن

کاربری دست چند نفره🙃

شما برو صحبت کن بگو من رو حرف شما قبول کردم ببین چی میگن

باشه دل و میزنم دریا میگم فوقش از این بدتر شد اونجا یه قرونی دارم برم یه قرصی چیزی بخورم خودمو خلاص کنم

باشه دل و میزنم دریا میگم فوقش از این بدتر شد اونجا یه قرونی دارم برم یه قرصی چیزی بخورم خودمو خلاص ...

حتما صحبت کن قبول نکردن به فکر خلاص کردن خودت نیفت به جاش رو تصمیمت پافشاری کن راه حل مشکلات از بین بردن خودت نیست 

کاربری دست چند نفره🙃