2777
2789
عنوان

درد و دل

307 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها 

به عمرم با هیچ مرد نامحرمی حرف نزدم نمیدونم سرم به کجا خورد یهو دیدم ازدواج کردم من اصلا آدمی نبودم به ازدواج حتی فک کنم گاهی با گفتن اینه تقدیره و نمیشه کاریش کرد خودمو دلداری میدم 

از وقتی که ازدواج کردم حتی یه روز خوش هم ندیدم نمیدونم باید چیکار کنم با همه بدبختیا و بی پولی و بد اخلاقیاش ساختم ولی دیگ نمیتونم تحمل کنم کلا ادم درون گرایی هستم و نمیتونم پیش کسی درد و دل کنم پیش همه جوری برخورد میکنم انگار زندگی خوب و شادی دارم اما اصلا اونجوری نیست تو طایفمونم طلاق و این چیزا جایی نداره 

ن میتونم طلاق بگیرم ن دیگ صبرم میکشه احساس میکنم افسردگی گرفتم هر خواسته و هدفی دارم دقیقا برعکسش رخ میده نمیدونم چیکار کنم روزی هزارن بار به خودکشی فک میکنم یه چیزی برای یه مرگ فوری و قطعی میخوام ن برم کما و درد و عمل این بدبختیا فقط دیگه این زندگی رونمیخوام

نمیدوم اصلا خدا منو میبینه اصلا تاوان چیو دارم پس میدم آخههه

ازدواج سنتی و اجباری بود؟

بله سنتی بود ولی اجباری نبود خانوادم بهم گفتن ما تحقیق کردیم آدمای خوبین و فلان و از این حرفا ولی باز حرف حرف خودته منم گفتم خوب تحقیق کردین خوب گفتن بله رو دادم اما حتی نمیتونم پیش خانوادم بگم چقد دلم پره چقد درد دارم و هیچی بروز نمیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله سنتی بود ولی اجباری نبود خانوادم بهم گفتن ما تحقیق کردیم آدمای خوبین و فلان و از این حرفا ولی با ...

مگه بگی پشیمونم و دارم زجر میکشم چیکار میکنن؟ از خودکشی که بهتره، زندگی با ترس و استرس هيچ لذتی نداره

مگه بگی پشیمونم و دارم زجر میکشم چیکار میکنن؟ از خودکشی که بهتره، زندگی با ترس و استرس هيچ لذتی ندار ...

من واقعاً نمیتونم

نمیتونم بگم پشیمون با اینکه نمیدونم چ عکس‌العملی نشون میدن ولی باز میترسم از گفتنش

بنظرم حتما طلاق بگیرم با موندن تو این زندگی و این وضعیت فقط خودتو نابود میکنی چی از خودت مهم تره؟ 

به حرف بقيه هم توجه نکن اصلا تو هر کاریم بکنی اونا یه حرفی برای گفتن دارن

کاربری دست چند نفره🙃

بنظرم حتما طلاق بگیرم با موندن تو این زندگی و این وضعیت فقط خودتو نابود میکنی چی از خودت مهم تره؟ به ...

من واقعاً جرأتشو ندارم نمیدونم اخه چطور بگم به کی بگم 😭😭😭

اینکه میخوام طلاق بگیرم تو طایفمون اصلا نداریم نمیدونم ک بعدش چی به سرم میاد از حرفای فامیلا

بنظرت بلایی که با حرفای فامیل قراره سرت بیاد از بلایی که قراره تو این زندگی سرت بیاد بیشتره؟ 

کاربری دست چند نفره🙃

بنظرت بلایی که با حرفای فامیل قراره سرت بیاد از بلایی که قراره تو این زندگی سرت بیاد بیشتره؟

همین دیگ از بعدش میترسم 

نمیدونم واقعا حالی ک دارم عاجزانه از خدا میخوام زودتر تمومم کنه 😭

عزیزم ببخشید ولی پاشو جمع کن خودتو 19 سالته میگی کاش خدا تمومم کنه؟ هنوز اول راهی میخوای تو این زندگی نابود بشی؟ 

اولا که حرف فامیل نباید برات مهم باشه تو هر کاریم بکنی تهش فامیل حرف برای زدن داره 

بمونی 10 سال دیگه پشیمون میشی میگی کاش همون موقع جدا میشدم

کاربری دست چند نفره🙃