2777
2789
عنوان

تاحالا مسخره شدین

97 بازدید | 14 پست

بچه ها همکارم مدل حرف زدنم مسخره کرد خیلی ناراحت شدم حس بدی گرفتم ادامو در آورد خندید جلوش خندیدم اما ناراحت شدم دوس داشتم اونجا گریه کنم 

😭 شما هم براتون اینطوری پیش میاد آدمای اطرافتون مسخرتون کنن یا اداتون در بیارن ؟چه واکنشی نشون میدین 

ازه  از بیشعوریشونه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز داشتم توی بلوار در میشدم چندتا پسر خیلی بد زل زدن بهم حس میکنم یه چیزیم مسخره بود ولی هم لباسم‌معمولی بود هم رفتارم نمیدونم چرا از دیروز حس بدی دارم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

قبلا مث تو میخندیدم توهین ب رنگ پوستم میکردن من سبزم اما چنبار تند برخورد کردم دیگ جرعت همچین غلطی ندارن

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

میخندم 

وسط همون خنده به شوخی حساب کارو میدم دستش 

حالا اگه جرئت داره باز زر بزنه تا بازم کارمو تکرار کنم😉🤣

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦

آره من یه همکلاسی داشتم مامانش دو سال پیش فوت کرده بود منم دلم براش می سوخت و کاری از دستم بر نمیومد که براش انجام بدم ولی آزاری هم بهش نمی رسوندم یه روز توی کلاس که همه بودن اون منو مسخره کرد 😣 همه برگشتن به من نگاه کردن خیلی ناراحت شدم آخه من مگه چی کار بهش داشتم 😣 ولی سکوت کردم و اصلا جوابشو ندادم چون فکر می کردم شاید به خاطر مرگ مادرش حال روحی خوبی نداشته باشه 😔

دیروز داشتم توی بلوار در میشدم چندتا پسر خیلی بد زل زدن بهم حس میکنم یه چیزیم مسخره بود ولی هم لباسم ...

برا من اینطوری پیش اومده که از،وسط،خیابون رد بشم و مسخرم کنن همیشه هم ب خودم دقت کردم عادی بودم جایی،مشکلی نداشت . واقعن لعنت ب اون آدمایی ک حس بد میدن از وقتی تعطیل شدم از کار فکرم همین طور درگیره 

تا دلت بخوادولی مهم نیست چون از بی شخصیتی و پوچ بودن خودشونه

صدام تقریبا ن نازک ن کلفت اما صدای خودش کلفت تاحالا نشده مسخره کنم صداشو ..

من گیلان زندگی میکنم اما لحن حرف زدنم مثل تهرانیاس چون بزرگ شده اونجا بودم برا همین مسخره کرد یکم حرفا رو میکشم ن اونقد تازه خیلیا میگن صدات قشنگه .

آره منم فکر میکنم از پوچ بودن خودشه

صدام تقریبا ن نازک ن کلفت اما صدای خودش کلفت تاحالا نشده مسخره کنم صداشو ..من گیلان زندگی میکنم اما ...

بیخیال گلم 

همش از حسادته 

اون به جای اینکه تو رو مسخره کنه باید رو شعورش کار کنه

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟
بله زیاد اتفاق افتاده. دیگه باهاش دوستی نکن و اگه گفت چرا دیگه تحویل نمی گیری دلیلش رو بگو. یا تغییر ...

اون کلا ادم شوخ طبع در کل خیلی باهم شوخی میکنیم گاهی شده منم باهاش میگم میخندم اما تو بین این شوخی ها یهو ی چی میگه شاید بخندم اما واقعن ناراحت میشم .

تصمیم دارم منم بیشتر مسخره کنم فک کنم اینطوری بهتر باشه