2789
عنوان

زبان انگلیسی

208 بازدید | 14 پست

چند ساله زبانکده های مختلف رفتم. فیلم انگلیسی میخواستم کار کنم ولی لسنینگم افتضاح بود و هست. آپ های مختلف دانلود کردم و داستان خوندم و گوش کردم اما دیدم کلی نکته هست ک بلد نیستم. زبان شکوهی وکار کردم تو پیجش و یه پیج ک اصلاحات انگلیسی میذاشت اما اینستام و حذف کردم. الان کانون میرم ولی نمیخوام ادامه بدم چون مکالمه یاد نمیدن. فقط با مطالب رایگان آرش نیا و آهنگ زبان دارم کمی نتیجه میگیرم. 

ممنون میشم کمکم کنین چیکار کنم در کمترین زمان نتیجه خوبی بگیرم؟ برم کلاس خصوصی؟ با ی استاد ک مهارت بالا داره انگلیسی حرف بزنم؟ با یوتیوب کار کنم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلاس خصوصی مکالمه هم هست اگه میخوای میتونی ثبت نام کنی
من با یوتیوب یاد گرفتم
با زیاد ویدئو دیدن (هر ویدیویی نه فقط اموزش زبان، هر ویدیویی که درحال صحبت باشن) ...
خودبخود یاد میگیری

9teen ── .✦ 

کلاس خصوصی مکالمه هم هست اگه میخوای میتونی ثبت نام کنیمن با یوتیوب یاد گرفتمبا زیاد ویدئو دیدن (هر و ...

شما میشناسین خصوصی کجا دارن؟ 

یوتیوب چ چنلی بهتره واس زبان؟ 

دمت گرم واقعا.نکته برداری میکنم از تجربه تون و ب کار میگیرم. اگ سوالی بود میتونم بپرسم ازتون؟

بله

کلن مساله رو خیلی پیچیده نکن توی ذهنت. من الان دارم آلمانی میخونم. سندرم زبان بی قرار دارم😂

به نام خدای رنگین کمان 🌈 
شما میشناسین خصوصی کجا دارن؟ یوتیوب چ چنلی بهتره واس زبان؟

تو بجنورد میشناسم فقط
چنل یوتیوب هم گفتم نیاز نیست تدریس زبان باشه
هررر ویدئویی..
ویدئو پرنک، ولاگ، هرچی که توش در حال حرف زدن باشن 

9teen ── .✦