2777
2789
عنوان

زبان

62 بازدید | 10 پست

دوستان من میخوام سلف استادی زبان بخونم سطحم متوسطه ۱ سال کلاس رفتم ولی نمی تونم خودمم کلاس دارم بنظرتون چه دوره ای بخرم که تو خونه بخونم خودم میگم تاچ استون بخونم ولی میگن کتابش قدیمیه چیکار کنم؟

تروخدا واسه حاجتم هر چندتا صلوات که می تونین بفرستین منم دعاتون میکنم هرچی میخواین خدا بهتون بده♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی گفته قدیمیه؟سطح ویوپوینت بهتره خلاصه تاچ هاست

والا من تاچ ۲ رو تموم کردم موسسه مون کتابا رو عوض کرد گفت قدیمیه

تروخدا واسه حاجتم هر چندتا صلوات که می تونین بفرستین منم دعاتون میکنم هرچی میخواین خدا بهتون بده♥️

کتاب تاپ ناچ و آمریکن خیلی بروزه من الان تاپ ناچ میخونم برا لغت هم oxford word skills برا listening ...

اره منم برا لغت اکسفورد دارم عالیه 

گرامر چی؟

اره منم برا لغت اکسفورد دارم عالیه گرامر چی؟

Grammar in use خیلی خوبه 

بعدشم همین کتاب تاپ ناچ خودش آخرای کتاب درباره گرامر بیشتر توضیح داده یعنی لازم نیست کتاب دیگه ای بخونی 

میتونی فیلم آموزشی از یوتیوب بینی برا گرامر از کتاب هم استفاده کنی 

والا من تاچ ۲ رو تموم کردم موسسه مون کتابا رو عوض کرد گفت قدیمیه

آره اتفاقا منم تاچسون دو بودم سفیر 

که موسسه کلا عوض کرد به جاش کتابهای جدید خودشون رو آوردن 

من با کتابهای جدید حال نکردم اومدم بیرون 

Grammar in use خیلی خوبه بعدشم همین کتاب تاپ ناچ خودش آخرای کتاب درباره گرامر بیشتر توضیح داده یعنی ...

اها مرسی عزیزم

آره اتفاقا منم تاچسون دو بودم سفیر که موسسه کلا عوض کرد به جاش کتابهای جدید خودشون رو آوردن من با کت ...

دقیقا منم همینطور کتابش ایوالو بود که زیاد سطحش بالا نبود به نظر من سطح تاچ استون واقعا عالی بود