2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیداری واقعا؟؟؟؟؟؟ گفتم بعد نماز خوابیدی.  چیکار میکردی؟

یکم با شوهرم کل کل کردم بعد با جدیدت دوباره گرفت خوابید😐رفتم تلگرامم چک کردم اومدم ببینم شما رفتین یا نه

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
من مامانم مریضه.دیشب بابام هیئت داشت رفتم کمکشون.شوهرم خیلی دیر اومد.وچون برادرم دست تنها بود مجبور ...

پس ما این همه واسه بابا ننه شون حمالی میکنیم که دیگه باید خودمونو جر بدیم😐😐😐😐

البته من از اول بارداریم توبه کردم خونه مادرشوهر دس به سیاه و سفید نمزنم😂😂😂

ولی قبلش خیلی زحمت کشیدم برا بی چشم رو

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...
شوهر منم همینه گلم بعد هر دعوا خیر سرش اگه پیش قدم شه آشتی کنه کلا میگه اصلا راجع بهش صحبت نکن میگم ...

احساس امنیت ندارم.میره کار میکنه خودش ومادرش همش تو سرم میکوبوننش.در حالی که خودمم شاغلم.خیلی زورشون میبره که اون کار کنه.خنده دار نیست????چند وقت پیش مادرش برگشت گفت خدا حق پسرمو بهت حلال کنه صب تا شب لم نیدی تو خونه میخوری ومیخوابی پسرم میره زحمت میکشه میاره میده به تو بخوری.در حالیکه من خودم شاغلم ودو تا پسر بچه دارم که فوق العاده شیطونن.

احساس امنیت ندارم.میره کار میکنه خودش ومادرش همش تو سرم میکوبوننش.در حالی که خودمم شاغلم.خیلی زورشون ...

وای چقدر شبیه خواهرمی.....خودش شاغله و درامد داره اونوقت منت همسرشم هست.....الانم خواهرم از پول خودش میخواد نذری بده و گاو بگیره و فلان...بعد خانواده شوهرش همه جا پر کردن ک داداشمون میخواد نذری بده و پز داداششون میدن من ک کفرم در اومد😐😐😐😐

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز