2789
ممنون عزیزم .من چند ماهه که عروسی کردم یه جاری دارم که از من و شوهرم بزرگتره و قبل اینم که من عروسشو ...

عزیزم اگه تیکه کلامش که چیزی نگو بهش گاهی ادم از دهنش در میره چون به گفتن اون کلمه عادت داره موقعیتی که توشه رو یادش میره ولی اگه باز رفتار مشکوکی دیدی ویا تکرار شد اینکارش باز یچیزی ولی من فکر میکنم اشتباها از دهنش در رفته و قصدی نداشته

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا؟ بگو 

دیگه مشکلات و دویدن دنبال حلشونو گفتن نداره

اگه این روزها حرم مقدسی یا مسجدی رفتین واسه این خواهر کوچکترتون دعا کنید

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
توام ک منتظر....  معلومه واقعا واست دیر میگذره...  ب سلامتی این روزا بگذره واست

انشالا عزیزم❤❤❤ادمه مثبت و با انرژی هستم حتی تو این شرایط😍 ولی دلم برا بیرون یه ذره شده بیرون و میخوااام 😢😢😢

عزیزم اگه تیکه کلامش که چیزی نگو بهش گاهی ادم از دهنش در میره چون به گفتن اون کلمه عادت داره موقعیتی ...

ممنون گلم بابت نظرت خودمم اون موقع که بش چیزی نگفتم دلیلش همین حرف شما بود منم همین فکرو کردم ولی الان هی حرص میخورم ازش

ممنون عزیزم .من چند ماهه که عروسی کردم یه جاری دارم که از من و شوهرم بزرگتره و قبل اینم که من عروسشو ...

خوب کردی ک نگفتی،اولا نقطه ضعف نده ب کسی. دوما خودت میگی تیکه کلامشه...  کار عاقلانه ای کردی ک چیزی نگفتی...  این جاریته ،تا آخر عمر چشمتون توی چشم هم. حساس نشو

به نظرم شوهرش باید بهش گوشزد کنه چون این تکه کلام چیزی نیست که به هر کسی بگیم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

ممنون گلم بابت نظرت خودمم اون موقع که بش چیزی نگفتم دلیلش همین حرف شما بود منم همین فکرو کردم ولی ال ...

منم با برادر شوارم راحتم ولی هیچوقت باهاش دست نمیدادم ی بار به ترتیب با مادرشوهرم وخواهر شوهرم دست دادم رسیدم برادرشوهرم اصلا بیهوا دستمو دراز کردم باهاش دست دادم اصلا متوجه نبودم اون لحظه که برادرشوهرمه..پیش نیاد از این مسائل..اتفاقا بعدش هی فکر میکردم حالا مادرشوهرم چه فکری میکنه واینا ..البته دیگه از اون به بعد همیشه دست میدیم😂😂

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷