2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ی سوال چرا امسال پائزش به نظرم خیلی دلگیره اصلا غروب که میشه دلم میخواد های های گریه کنم..

چون من استراحت مطلقم 😂😂😂😂😂پوکیدم تو خونه پاییز ذاتا همیشه دیر میگذره امسال میدونم با این شرایطی که دارم اصلا نمیگذره از الان معلومه😭😭😭😭😭

اگه دل آدم خوش باشه،غروب پاییزم جذاب و خواستنیه. همه چی ب دل

اینم هست این روزها خیلی خیلی دلگیرم

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
راحت باش عزیزم. تاپیک خودته🌼🌼🌼🌼🌼🌼

ممنون عزیزم .من چند ماهه که عروسی کردم یه جاری دارم که از من و شوهرم بزرگتره و قبل اینم که من عروسشون بشم این جاریم با شوهرم و اون کی برادر شوهرصمیمی بودند و مثل خواهر برادر البته منم الان همین طورم  امروز اومده بودیم خونه مادر شوهر بودیم همه منو شوهرم کنار هم نشسته بودیم که جاریم داشت در مورد اولین سالگرد ازدواجمون که جشن میگیرم یا نه اینا میپرسید که بین حرفاش یه دفعه به شوهرم گفت باشه عشقم!من یه دفعه جا خوردم ولی چیزی نگفتم اخه یمی از دلیلایی که چیزی نگفتم تین بود که این عشقم کلا تیکه کلامش گاهیی به من یا مادرشوهرم یا خیلیا دیدم میگه  ولی بدش خیلی ناراحت شدم  هی الان با خودم کلنجار میرم کاش اونوقت میتوپیدم بش برا این حرفش به نظرتون باید چیزی میگفتم بش یا نه کلا نظرتون در مورد این موضوع چیه

ب حال خودت بستگی داره... امسال پاییز چی در تو عوض شده؟؟؟

تو غربتم دلم واسه خانواده وشهرم تنگ شده پارسالم غربت بودم کار همسرم جوریه که مجبورم چندین شبانه روز تنها باشم 😭😭پاییزم که اومده خیلی دلم میگیره قبل پاییز بهتر بودم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

چون من استراحت مطلقم 😂😂😂😂😂پوکیدم تو خونه پاییز ذاتا همیشه دیر میگذره امسال میدونم با این شرایطی ...

توام ک منتظر....  معلومه واقعا واست دیر میگذره...  ب سلامتی این روزا بگذره واست

من بیرونم میرم باز واسم دلگیره😢😢

😢😢😢خوشبحالت من اگه بیرون میتونستم برم ذوق میکردم یه ماهه تو خونم یه ماه دیگه هم باید تو خونه باشم تا 6 ابان وقت ویزیتم😢😢😢😢من ادمی بودم که عاشق پیاده روی و بیرون رفتن ولی الان تو خونم حق بیرون رفتن ندارم میاشین سوار شدن پیاده رفتن کلا ممنوعه واسم😢😢😢😢

رفتم از قلب تو انگار

فکرتم هر شب و هرجا

میره این دل واسه ات هربار

تو مرا دیوانه کردی

کاشکی نداشتم تورو از اولشم نبودی تو

کاشکی که پیدات نمیشد بد دلمو شکوندی تو نموندی تو

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش