2789
چقد گلی

گلی از خودته استاتر جون

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها من باکسی دوستم 

چون سنمون اونجوری بالا نیست که بخوایم به کسی بگیم الان رابطمونو.فعلا درس میخونیم تا بعدخودمون بگیم

این وسط عشقم سریه چیزایی و البته به کمک من دخترداییشو(که نعرف مابود.خیلیم به ماخوبی کرده بود)شناخت و فهمید عوض شده کلی و...بخلطر اینم باهاش مثل قبل صمیمی نیس چون دلش صاف نیس باهاش

دیروز پریروز مراسم داشتن مثل اینکه دوست پسرمنم به دخترداییه مخل نداده اونم نشسته جلوهمه گفته الهه محسنو پرمیکنه نمیراره بیا سمت من حرات نمیکنه حای نزدیک من شه.الهه بده بچس اله بله و....بعدم گفته بهم زدن باهم

حالا جلوی دوست پسرمم برگشته گفته که شما به درد هم نمیخورین اون خاتوادش الن بلن خودش فلانه و....کلی جرت و پرت

فقط بخاطر یه کینه ی بیخودی و حسادت

انقدهه دلم گرفته نگو

گذاشتم عزیزم

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

دیدی تمایل؟؟

بچه ها من باکسی دوستم  چون سنمون اونجوری بالا نیست که بخوایم به کسی بگیم الان رابطمونو.فعلا در ...

حالا میترسم با چرندیاتش رو مخش تاثیر بزاره

البته اون گفت من شناختمش روی واقعیشو بهم نشون داد و....

اما میترسم گولش بزنه ازمن دورش کنه تحت تاثیر قرارش بده