2777
2789
واقعا باید عمل کرد من که میخوایتم درش بیارم کلی اوغ میزدم نشستم گریه کردم شوهرم گفت ببا فردا برو عمل ...

وااای اذرمنم دقیقا همینطورم.گریه کردم وعوق و...شوهرم گفت نهایتا میریم دکتروعمل.اما من قبل نهایتا بایدبرم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای اذرمنم دقیقا همینطورم.گریه کردم وعوق و...شوهرم گفت نهایتا میریم دکتروعمل.اما من قبل نهایتا بای ...

آره سریع برو این دست اون دست نداره آخرش باید جراحی کرد تا آخر عمر که نمیشه صبر کرد من واسه بچه دار شدنم پلی کیستیک بودم به جا دارو خوردن و طول دادن سریع رفتم لاپارا و کوتر تخمدان و ماه بعد باردار بودم شوهرمذگفت این دیونست با خنده رفت تو اتاق عمل  گفتم انگار زندگی دوبارست

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
آره سریع برو این دست اون دست نداره آخرش باید جراحی کرد تا آخر عمر که نمیشه صبر کرد من واسه بچه دار ش ...

عزیزم خدانی نیتوبرات نگه داره .خوب کاری کردی.نذاشتی اذیت بشی ووقت تلف بشه😊.منم ان شاالله میرم دکتروعمل

برو پیش یک دکتر گوش و حلق و بینی که جراحی زیاد میکنه

اذرجون یه سوال دیگه.بعدازعمل چندروز استراحت بودید؟چون سرکارمیرم و شایدهم برم تدریس دبستان!بعدچندروز میتونم به بچه هادرس بدم؟

وای منم خیلی وقته این مشکلو دارم گاهی وقتا خیلی اذیت میشم منم باید برم عمل کنم

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
اذرجون یه سوال دیگه.بعدازعمل چندروز استراحت بودید؟چون سرکارمیرم و شایدهم برم تدریس دبستان!بعدچندروز ...

بعد ۳ روز میتونی فقط خوردن غذاهای سفت بعد ۷ روز

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

منم سنگ لوزه داشتم 

کلی سال درگیرش بودم همیشه مجبوربودم آدامس بجوم .

چند بار رفتم دکتر بهم گفتن خیلی درد داره و سخته و عمل نکن .فقط نمک غرغره کن 

ولی من عمل کردم عملش خیلی راحته فقط باید بستنی زیاد بخوری

منم سنگ لوزه داشتم  کلی سال درگیرش بودم همیشه مجبوربودم آدامس بجوم . چند بار رفتم دکتر بهم گف ...

پیش کی عمل کردین؟؟؟

توی نت انقدر آدمو از عملش میترسونن😢😢😢😢😢

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد