2777
2789
عنوان

عروس پرو😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6692 بازدید | 141 پست
بره پیش ننه خودش بخابه نه خونه مردم چه مقایسه ای اگه کارم میکنه مگه پولشو میده به اینا که کلفتیشو کن ...

کار شاقی نیس ولی میتونست بشینه خونه باباش دم به دیقه از همین شوهره پول بگیره عین خیالشم نباشه اونوقت همین خانوم میومد تاپیک میزد زن داداشم همش داره جیب داداشو خالی می‌کنه اونوقت خود شماها میگفتین خب بره سرکار😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینهم عروس خانه دار شماپس ربطی به شاغل بودن ندارهبعضی ها کلا احساس پرنسس بودن دارن

نه والا ربطی ب شاغل بودن ندارد

آدم باید شعور داشته باشه

تازه کلی مهمان هم دعوت می‌کنه مامانم میاد میبینه ظرفشویی پره ظرفه

مامانم میگه من حرفی نمی‌زنم ولی مطمنم این یه روز کارما پس میده

بره پیش ننه خودش بخابه نه خونه مردم چه مقایسه ای اگه کارم میکنه مگه پولشو میده به اینا که کلفتیشو کن ...

به عروس چه.

پسرش باید خونه آماده کنه

اون موقعی اومد خاستگاری یادش نبود پسرش خونه نداره و مجبوره کلی تو عقد بمونن

بعدشم اگه عروس فرق داره با دختر 

پس توقعم ازش نکنن دیگه عروسه

والا یه دفعه یکی تاپیک زده بود من کیست دارم اینا مادرشوهرم رفتم کمک کنم فقط یه مبل بلند نکردم فتنه ب ...

باید توی هر چیزی تعادل برقرار باشه

نه اینکه چند ماه یه جا بمونی و هیچ کاری نکنی

نه اینکه همه کارها رو انجام بدی

هر دو حالت شان و شخصیت ادم رو نابود میکنه و مشکل‌سازه

خب میره سرکار شاید حوصله اش واقعن نمیکشه منم باشم کار نمیکنم ولی خونه مادر شوهر نمیمونم میرم خونه خو ...

حوصلش نمیکشه ک گلم مادر شوهر خاهر شوهر کلفت باباش نیست ک بره خراب شده باباش عروسی بگیره بره خونه شوهرش 

دیگه وقیح بودن ی حدی داره ایشون دیگه چتر شدن 

کار شاقی نیس ولی میتونست بشینه خونه باباش دم به دیقه از همین شوهره پول بگیره عین خیالشم نباشه اونوقت ...

اولا با این شرایط ازدواج کردن بعدم این خانم چیکار به جیب داداشش داشت بعدم الان همه رن ها هم شاغلن و همکاری میکنن با شوهرشون و هم کار خونه 

اگه هم منتی داره به شوهرش بزاره نه خانوادش

واقعا همینه اگه همین خواهرشوهره کار میکرد مادره نمیزاشت دست به سیاه سفید بزنه ولی اون بنده خدا چون ع ...

دقیقا

اللن اکثرا خونه مادر شوهر ظرفارو من میشورم.خواهرشوهر میره میخابه

ولی اگه پاشه بره بشوره مادرشوهرم نمیزاره

اینا عروسو کلفت میدونن

به عروس چه.پسرش باید خونه آماده کنهاون موقعی اومد خاستگاری یادش نبود پسرش خونه نداره و مجبوره کلی تو ...

والا هیشکی تو عقد چتر نمیشه بعدم لابد عروس شرایطو میدونسته و بله گفته الانم باید بکشه 

خابگاه هم بری باید کار کنی اگه مبخاد نازشو بخرن بره پیش خانواده خودش

والا یه دفعه یکی تاپیک زده بود من کیست دارم اینا مادرشوهرم رفتم کمک کنم فقط یه مبل بلند نکردم فتنه ب ...

اون ک کیست داشت فرق میکرد داستانش با مادرشوهرش ک زندگی نمیکرد

این خانوم داره با مادرشوهرش کلن زندگی میکنه

اولا با این شرایط ازدواج کردن بعدم این خانم چیکار به جیب داداشش داشت بعدم الان همه رن ها هم شاغلن و ...

شما خودت با عروس این خونواده آشنایی داری؟؟حرفاو رفتاراهای اونم دیدیو شنیدی؟؟پس نمیشه همه ی حقو الان داد به استارتر

هزارجور احتمال وجود داره برای هرچیز نمیشه که با احتمال پیش بریم عزیزمخود من اگر باشم اصلا و ابدا حتی ...

خب شاید مجبوره

شوهرش میخاد ازش

یا پدر مادرش گفتن خیلی نیا

خود اسی میگه قدیم کار می‌کرده ولی بعد عقد اینجور شده.پس یچیزی این وسط تغییر کرده دیگه که ناراحته 

من که خودم دوران عقد جز دعوت نمی‌رفتم  شاید یک ماهم میشد تا دعوتم نمیکرد نمی‌رفتم

چون میدونستم پشتم حرف درمیاد