2777
2789
عنوان

عروس پرو😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6802 بازدید | 141 پست
دقیقا.گل گفتی.اصلا مادرشوهر اگه رحم و انصاف داشته باشه عروسی مثل دختر خودش میدونه و از سرکار بیاد تو ...

واقعا همینه اگه همین خواهرشوهره کار میکرد مادره نمیزاشت دست به سیاه سفید بزنه ولی اون بنده خدا چون عروسه همه از توقع دارن باید هم کاربیرونو کنه هم خونه

والا یه دفعه یکی تاپیک زده بود من کیست دارم اینا مادرشوهرم رفتم کمک کنم فقط یه مبل بلند نکردم فتنه به پا کردم شوهرم منو زد 

اون تاپیک خوندین 

همه میگفتن تو عروسی نباید کلفتی کنی چه کاریه بری به مادرشوهر کمک کنی 

الان همه میگن وظیفه عروسه باید انجام بده 😐😂

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرتو پرتو کسی میگه که داره یه طرفه به قاضی میره شاید اگه همین عروس میومد تاپیک میزد می نوشت شوهرم مج ...

یه جوری حرف میزنید کسی که شاغل دیگه دست به سیاه و سفید نمیزنه این خانم خانه خودشم باشه باید ظرف وغذا بشوره و بپزه اینجا به هر دلیلی که مانده وظیفه خودشو باید انجام بده حداقل ظرف خودش بشوره اینها همش توجیه بیخود می‌کنی 

داره خونه خودشو تمیز میکنه .ینی عروس اکه نباشه الان مادرشوهره صبح تا شب خوابه؟غذا نمیپزه؟این یه نفر ...

عزیزم وقتی خودشون باشن ممکنه تو هفته چندبار بخوان غذای حاضری بخورن. یا اصلا بخوان خونه رو تمیز نکنن. بخوان شب شام نخورن اصلا. ولی با این شرایط میتونن به نظرت؟ .هر کسی میخواد خونه خودش راحت باشه. اینکه یه نفر چندماه بره خونه یکی دیگه و تازه کار هم نکنه واقعا اعصاب و روح و روان صاحبخونه رو از بین می‌بره. 

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
پس احتمال بدین این عروس از چیزی ناراحته و مجبوره به رفتن.منم الان رفتاری ببینم دست ب سیاه سفید نمیزن ...

هزارجور احتمال وجود داره برای هرچیز نمیشه که با احتمال پیش بریم عزیزم

خود من اگر باشم اصلا و ابدا حتی یک ماه یکپارچه خونه مادرشوهر نمی‌مونم چون شانم در نهایت میاد پایین و مسئله به وجود میاد مثل این مورد

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

واقعا همینه اگه همین خواهرشوهره کار میکرد مادره نمیزاشت دست به سیاه سفید بزنه ولی اون بنده خدا چون ع ...

بره پیش ننه خودش بخابه نه خونه مردم چه مقایسه ای 

اگه کارم میکنه مگه پولشو میده به اینا که کلفتیشو کنن اینروزا همه شاغلن کار شاقی نیست که ادا بیان 

عزیزم کار شما درسته و من هم اینو می‌پسندم خیلی، کسی خونه‌ت کار نکنه و خود ادم هم خونه دیگران کار نکن ...

عزیزم کلا حرف من اینه نباید یه طرفه به قاضی رفت شاید از همون عروس الان بری بپرسی خودش راحت نباشه از اونجا موندن یا ما که نمیدونیم شغلش چیه شاید خیلی انرژی ازش میگیره نباید کل حقو ندونسته داد به ایشون

الان بعضیا ندونسته این خانومو پر میکنن اینم می‌ره میریزه سر عروسه الکی اختلاف پیش میاد بینشون

والا یه دفعه یکی تاپیک زده بود من کیست دارم اینا مادرشوهرم رفتم کمک کنم فقط یه مبل بلند نکردم فتنه ب ...

اخه شرایط فرق می‌کنه این خانم چهارماه داره تو اون خانه زندگی می‌کنه دیگه خودش صاحبخانه است حرف یک روز دوروز نیست

یه جوری حرف میزنید کسی که شاغل دیگه دست به سیاه و سفید نمیزنه این خانم خانه خودشم باشه باید ظرف وغذا ...

والا یسری مادرشوهرا لیاقت هیچی ندارن

واقعا فقط باید مثل مهمون بری بیای چند ماه یبار

حالا تو عقد باشی و مجبور دیکه خیلی سخته

عزیزم کلا حرف من اینه نباید یه طرفه به قاضی رفت شاید از همون عروس الان بری بپرسی خودش راحت نباشه از ...

بله درست میگین باید از زوایای مختلف نگاه کرد به موضوع، ولی خب مقدس‌نمایی عروس و سرزنش کردن استارتر که بعضی‌ها توی تاپیک انجام میدن هم درست نیست

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

یه جوری حرف میزنید کسی که شاغل دیگه دست به سیاه و سفید نمیزنه این خانم خانه خودشم باشه باید ظرف وغذا ...

اگه همین خواهرشوهره می‌رفت سرکار مادره نمیزاشت دست به سیاه سفید بزنه توی خونه اره من توجیه بیخود میکنم امثال شماهم عروسو مثل یه خدمتکار میبینین که همه جوره باید ازش توقع داشت