2777
2789
عنوان

عروس پرو😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6692 بازدید | 141 پست
چقدر بعضی کاربرا چرت و پرت میگن😑 مهمون به کسی میگن که فوقش دو روز یه هفته خونه آدم باشه نه داعم بیس ...

احتمالا که چیزی بهش نمیگن

امیدوارم فراموشی بگیرم چیزی از گذشته رو به یاد نیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون شرایط اون عروسی نمیدونم نمیتونم نظر بدم ولی در کل چه عروس چه مادرشوهر نباید از هم توقع داشته ...

من جاش باشم     هفته ای یکبار میام     

نه که   عزت نداشته باشم   هر روز اونجا

مادرش  البته باید یادش بده

شوهرش هم   میخواد     زودتر خونه جور کنه

چقدر بعضی کاربرا چرت و پرت میگن😑 مهمون به کسی میگن که فوقش دو روز یه هفته خونه آدم باشه نه داعم بیس ...

چرتو پرتو کسی میگه که داره یه طرفه به قاضی میره شاید اگه همین عروس میومد تاپیک میزد می نوشت شوهرم مجبورم میکنه خونه مادرش اینا بمونم اصلا راحت نیسم سرکارم میرم خسته میشم تا میام خونه ام خواهر شوهرم همش منت یه لقمه نونی که میخورمو سرم میزاره چون ظرف نمیشورم

اونوقت خوده تو همون موقع حقو میدادی به عروسه

همیشه از آقایونی که میگفتن زن خونه دار که تو خونه کاری نمیکنه و حق ندارد بگه خستم و غر بزنه بدم نیوم ...

داره خونه خودشو تمیز میکنه .ینی عروس اکه نباشه الان مادرشوهره صبح تا شب خوابه؟غذا نمیپزه؟

این یه نفر آدم واقعا چه کار سنگینی داره روی دوش اونا؟

الان پسرشون بیاد فقط بخوره بخوابه عیب نداره؟

عروس ما با مامانم تو یه ساختمونه دوتا بچه هم داره

صب تا ظهر خوابه 

میاد پایین فقد صبحونه و ناهار و شامشو میخوره بعد میره بالا

هیچ کمکی هم نمیکنه

مامانم میگه فقد بخاطر پسرم چیزی نمی‌گم

خدا شاهده اگه بخوام دروغ بگم

کل اقوام ب مامانم میگن این چرا کمکت نمیکنه

مامانم میگه عروسم اونقدرا ک شما فک میکنید بد نیس

چرتو پرتو کسی میگه که داره یه طرفه به قاضی میره شاید اگه همین عروس میومد تاپیک میزد می نوشت شوهرم مج ...

دقیقا.گل گفتی.

اصلا مادرشوهر اگه رحم و انصاف داشته باشه عروسی مثل دختر خودش میدونه و از سرکار بیاد توقع ظرف شستن نداره

ببین فقط یدونه بشقاب چنگال و لیوان اضافه تره ها.یعنی آنقدر سخته؟اون بیچاره خسته از کار بیاد ظرف کل خ ...

بحث تعداد بشقاب و چنگال نیست، بحث اینه که یه آدم خودش رو مسئول و همکار ببینه توی کارهای مکانی که داره زندگی میکنه

شما اگر توی خونه خودتون، برادر یا خواهرت هیچوقت کار نکنه و همیشه شما کار کنی به جای اونها، ناراحت نمیشی؟ اینجا هم یدونه بشقاب و چنگال اضافه شده ولی اینکه می‌بینی یه نفر کامل خودش رو کنار کشیده اذیتت میکنه

کار کردن هم درسته سخته ولی باور کنین اونجوری نیست که از بعد ناهار بخوابی تا شام، به قول شما کار زیادی هم توی خونه نیست که این وسط خیلی وقت بگیره

بحث تعداد بشقاب و چنگال نیست، بحث اینه که یه آدم خودش رو مسئول و همکار ببینه توی کارهای مکانی که دار ...

پس احتمال بدین این عروس از چیزی ناراحته و مجبوره به رفتن

.منم الان رفتاری ببینم دست ب سیاه سفید نمیزنم

برای کسی کار میکنم که ارزش داشته باشه

عروس ما با مامانم تو یه ساختمونه دوتا بچه هم دارهصب تا ظهر خوابه میاد پایین فقد صبحونه و ناهار و شام ...

اینهم  عروس  خانه دار شما

پس     ربطی به شاغل بودن نداره

بعضی ها   کلا   احساس  پرنسس بودن  دارن

واقعا درک نمیکنم یعنی انقد دوتا ظرف شستن زیاده؟باز اگه بچه داشت بریز بپاش میکرد یه چیزیمن خودم زن دا ...

عزیزم کار شما درسته و من هم اینو می‌پسندم خیلی، کسی خونه‌ت کار نکنه و خود ادم هم خونه دیگران کار نکنه

صحبت استارتر این بود که عروسشون ۵ ماهه خونشونه کامل ولی خودش رو جزئی از اعضای خانواده نمی‌بینه که پیشنهاد کمک و همکاری بده، این خیلی فرق داره با فرمایش شما