2777
2789
عنوان

عروس پرو😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6692 بازدید | 141 پست
وا شما با مهموناتون اینجور رفتار میکنید ؟

عزیزم این مهمون نیست الان 5 ماه داریم با هم توی یه خونه زندگی میکنیم

امیدوارم فراموشی بگیرم چیزی از گذشته رو به یاد نیارم

شما که میشورین یه ظرف دیگه هم بشورین زورتون میاد خدایی؟ اون میره سر کار مثل شما ک بیکار نیست کلفتتون ...

اینکه میگی کلفتتونم نیست، یعنی کار خونه و ... رو کلفتی می‌بینی، به این معناست که الان خواهرشوهر و مادرشوهر کلفت عروس شدن درسته؟ 

سرکار رفتن هم برای پیشرفت خودشه نه دیگران پس تبعاتش هم با خودشه، ضمن اینکه وقتی کسی جایی زندگی میکنه، باید همکاری و مشارکت کنه با بقیه، نه اینکه هیچ کاری نکنه و نه اینکه همه کارهارو اون بکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کارش زشت من خودم شاغل هم کار خونه هم بیرونخسسسته است اینقدر که بشقاب خودش هم آب نمیزن ...

من چون شرایط اون عروسی نمیدونم نمیتونم نظر بدم ولی در کل چه عروس چه مادرشوهر نباید از هم توقع داشته باشن

بعدشم هرکاری کنی مادرشوهر خیلی از عروس خوشش نمیاد اگرم دختر داشته باشه که دیگه بدتر

شاید دختره مجبوره شوهرش ازش میخاد.خونه باباش راحت نیست

شاید خودشم تحمل این شرایط براش سخته

و ناراحتی داره ازینا که حاضر نیست کمکی کنه

من جاش باشم ناهار و شامم بیرون میخورم که منتی ام نباشه دیگه

حرف شما وقتی درسته که داداش این خانم کمک همسرش کنه . وگرنه خواهرشوهر بدبخت چه گناهی کرده چندین ماه ی ...

واقعا درک نمیکنم یعنی انقد دوتا ظرف شستن زیاده؟باز اگه بچه داشت بریز بپاش میکرد یه چیزی

من خودم زن داداشم میاد خونمون دست به سیاه سفید نمیزنه درعوضش خودمم هروقت میرم خونش مثل مهمون میشینم کارنمیکنم درستشم همینه

عزیز زن شاغل که دیگه بخور بخواب نیستوالله من خودم شاغل اماین تنبلی ربطی به شاغل بودن ...

خب منم الکی نمیگم ک منم شاغلم ساعت ۷ برمیگردم میخوابم شام میخورم دوباره میخوابم 

بدنم دیگه کشش نداره برای کار 

چون سرکار همش سرپام

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

اسی  به خودش چیزی نگید

احتمالا فکر میکنه  تخم دو زرده کرده  سر کار میره

شاید هم یادش دادن

به برادرتان  محترمانه بگید    

زنت هفته ای یکبار بیاد  

بقیه خوابها ش  رو بره خونه  مادرش بکنه

شما که میشورین یه ظرف دیگه هم بشورین زورتون میاد خدایی؟ اون میره سر کار مثل شما ک بیکار نیست کلفتتون ...

گلم این خونه مارو مثل هتل میبینه انکار ما وظیفمونه که غذا اماده کنیم بزاریم جلوش

امیدوارم فراموشی بگیرم چیزی از گذشته رو به یاد نیارم

چقدر بعضی کاربرا چرت و پرت میگن😑 مهمون به کسی میگن که فوقش دو روز یه هفته خونه آدم باشه نه داعم بیست چهارساعته اونجا باشه زحمت خودش نده یه کمکی کنه مگه بقیه نوکر خانومن کار می‌کنه واسه خودش کار می‌کنه واسه بقیه نیست که منت بذاره سرشون با چه منطقی همچین چرت و پرتایی میگین واقعا؟؟؟؟؟

خودتون بودین حاضر بودین نوکری همچین آدمی کنین؟؟؟

اسی چرا از قبل و بعد عقد خونه شماس مگه خودشون خونه ندارن ؟؟ یعنی پدر مادرش چیزی بهش نمیگن؟؟؟ جالبه واقعاً برام تو دوران عقد داعم خونه پسره بمونی زشته و مهم تر هیچکاریم نکنی 

واقعا درک نمیکنم یعنی انقد دوتا ظرف شستن زیاده؟باز اگه بچه داشت بریز بپاش میکرد یه چیزیمن خودم زن دا ...

اینکه هفته ای یکبار بری جایی ظرف نشوری منطقیه ولی اینکه چهارماه هرروز اونجا باشی یه استکان نشوری نهایت پررویی وبی شعوری

همیشه از آقایونی که میگفتن زن خونه دار که تو خونه کاری نمیکنه و حق ندارد بگه خستم و غر بزنه بدم نیومد. ولی الان برام جالبه یه سری از خانم ها تو این تاپیک میگن عروس چون شاغله نباید کار کنه و مادر شوهر و خواهر شوهرش چون توی خونه هستن و بی کارن!!! باید همه کارها رو انجام بدن. کسی که خانه داره از صبح تا شب تو خونه هزارتا کار انجام میده بعد مگه میشه یه عروس حس پرنسس بودن داشته باشه و بگه چون عروسم نباید کار کنم و بقیه باید بهم خدمات بدند. واقعا رفتاره زشتیه.

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
اینکه میگی کلفتتونم نیست، یعنی کار خونه و ... رو کلفتی می‌بینی، به این معناست که الان خواهرشوهر و ما ...

ببین فقط یدونه بشقاب چنگال و لیوان اضافه تره ها.یعنی آنقدر سخته؟

اون بیچاره خسته از کار بیاد ظرف کل خونرو بشوره؟حتی اگه بخاد بشوره ام اون مادر اگه رحم داشته باشه نباید بزاره

اگه دختر خودش بوو د نمیزاشت حتی سفره و جمع کنه میگفت دخترم برو بخواب فقط که خسته ایی.

ولی الان چون عروسه سختشونه براش یه بشقاب غذا بزارن

پس وقتی عروسی مث دختر خودتون نمیدونین 

توقع کاری ام نباید داشت