2777
2789
عنوان

عروس پرو😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6691 بازدید | 141 پست
کجا نوشتا بودخرج داداش ایناروهم نیده؟گیریم بده خرج شوهرشه مگه با ایناهم چیزی میده؟

اگه درست خونده باشی نوشتم کمک خرج نگفتم خرج داداشش میتونه بشینه خونه باباش هرچی میخواد بگه شوهرش واسش بخره بپوشه بخوره خونه اینام نیاد که منت بشه رو سرش ولی بنده خدا سرکار داره میره

شما که میشورین یه ظرف دیگه هم بشورین زورتون میاد خدایی؟ اون میره سر کار مثل شما ک بیکار نیست کلفتتونم نیست تنها پرروی که میبینم شمایی این وسط

خســــــته از همه چی💔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خستست شاید رفتار خویی باهاش ندارن. شما که حرفای عروس و نشنیدین

کارش  زشت     من خودم شاغل    هم کار خونه هم بیرون

خسسسته  است      اینقدر که  بشقاب خودش هم آب نمیزنه   سرکار رفتن  به درد خودش میخوره

خسته  نیست     تربیت نداره

خونه  خود ش نیست که      خونه مردمه     هتل که نیست

چقدر نظرات بعضی ها جالبه .میگن چه اشکال داره بیاد بخوابه شما کار کنید .والا من تا قبل عروس دار شدنمون درک نمیکردم الان که صاحب دوتا زن داداش شدم واقعا میفهمم .والا نه مادرشوهر نه خواهر شوهر نوکر عروس نیستند عروس هم دیگه مهمون حساب نمیشه .مهمون هر چند وقت یکبار یک روز میاد و میره نه ۲۴ ساعته خونه آدم باشه

شما که میشورین یه ظرف دیگه هم بشورین زورتون میاد خدایی؟ اون میره سر کار مثل شما ک بیکار نیست کلفتتون ...

همینو بگو والا بنده خدا سرکار میره الان بعضی از عروسا هستن میشینن تو خونه باباشون بدون اینکه مراعات شوهرشونو کنن فقط پول خرج میکنن این بیچاره چون دوتا ظرف نمیشوره شده مقصر

چه قدر شما هم سخت گرفتین از صبح تو خونه با مامانت بیکارین حالا ی پختین شستین این طفلی از سررکار میاد ...

خیلی دراماتیک نکردینش به نظر خودتون؟

اون خانم میتونه بره سر خونه خودش و نیروی کمکی بگیره، نه اینکه یه خونه دیگه ساکن بشه و انتظار داشته باشه همه کارهاش رو دیگران انجام بدن، این زندگی انگلیه یه جورایی

اگه درست خونده باشی نوشتم کمک خرج نگفتم خرج داداشش میتونه بشینه خونه باباش هرچی میخواد بگه شوهرش واس ...

حرف شما وقتی درسته که داداش این خانم کمک همسرش کنه . وگرنه خواهرشوهر بدبخت چه گناهی کرده چندین ماه یه مهمونو تو خونه تحمل کنه.ظرفاشو بشوره

نه شما شوهراتون کار خونه میکنن؟ مگ خونه خودشون باشه دست به وسیله بزنن

عزیز    زن شاغل  که  دیگه  بخور بخواب نیست

والله  من خودم  شاغل ام

این  تنبلی        ربطی به شاغل بودن نداره

من هر چه زودتر از این تاپیک برم بیرون بهتره 

چون نظر بعضی از کاربرها در مورد اینکه وظیفه ای نداره تو خونه ای که ۴ ماه داره زندگی می کنه کمک کنه ........

واقعا این طرز تفکر دیوانه کننده است 😖😖😖😖