2777
2789
عنوان

عروس پرو😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6692 بازدید | 141 پست
بعضی کاربرای اینجا واقعا زبون نفهمن مگه ملکس یا خونه مادرشوهرش هتله خانواده شوهرشم خدمشن که کلفتی خا ...

شما خودت تاوقتی ادب حرف زدن نداری اظهارنظر نکن همون خواننده خاموش بمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااللن اکثرا خونه مادر شوهر ظرفارو من میشورم.خواهرشوهر میره میخابهولی اگه پاشه بره بشوره مادرشوهر ...

بهترین کار اینه ک از اول کارنکنی تا ازت توقع ام نداشته باشن اینایی که اینجا دارن ضد عروسه نظرمیدن همینو میخوان که عروسو مثل کلفت نگاه کنن 

خب رک و راست به پسرشون بگن که کمتر بیان و زودتر عروسی بگیره

ببین یوقتی پسرشون نمیفهمه😂😂

یه دخترخانم باید خودش تشخیص بده ۵ماااه بری خونه مادرشوهدت بمونی 

حالا کار هم بکنه اصلا همه ی کارها را بکنه خوب نیست

منم ۱سال و نییم عقد بودم

خواهرم ۲سال و نیم صبر کردیم تا عروسی هفته ای یبار میرفتیم 

روز اول شرایط پسر را دید میخواست بله نگه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
والا هیشکی تو عقد چتر نمیشه بعدم لابد عروس شرایطو میدونسته و بله گفته الانم باید بکشه خابگاه هم بری ...

نه هیچ وقت نمیدونی بعد عقد چی پیش میاد و خانواده دو طرف وقتی تو موقعیت قرار میگیرن چه رفتاری نشون میدن!!!

من به عینا دیدم خود دختر اصلا دوست نداشته بره خونه مادرشوهرش ولی به اصرار شوهرش می‌رفته با کلی دعوا و.....

همیشه ام پشت این عروس بدبخت حرف بود که چقدر پرو اااا چه میاد

بابا یکی نیست بگه کمتر عروسی هست که واقعا دوست داشته باشه هروز بره خونه مادرشوهرش.یکم اگه فک کنن میتونن احتمال بدن مقصر پسر خودشونه که با دعوا و درگیری زور میگه  و زنشو میاره

باید بهش بگین حداقل واسه شام کمک کنه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

این دفعه واقعا حق با خانواده شوهره 

وقتی یجایی زندگی میکنیم (مهمون نیستیم کسی که ماهی یبار میره مهمونه نه اونی که صبح تا شب اونجا لنگر انداخته سی روزه ماهو) باید کمک حال باشیم اونجا هتل یا رستوران نیست که پرنسس خانم کاری نمیکنه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببین یوقتی پسرشون نمیفهمه😂😂یه دخترخانم باید خودش تشخیص بده ۵ماااه بری خونه مادرشوهدت بمونی حالا کا ...

مردا که اغلب نمیفهمن و زنشون مجبور میکنن.پس مقصر نیست که.

بخدا من الان حاضرم سالی یبار برم خونه مادرشوهرم اونم یک ساعت

ولی فک میکنی شوهرم کنار میاد با این موضوع؟

هر هفته باید بزور برم 

اونم یک ساعتت نه. از صبح تا عصر

یعد فکن بیان پشتم بگن این عروس چقدر پروووووو خودش خونه نداره تا عصر اینجاست.

خب تقصیر من چیه واقعا

حالا این تاپیکو نمیدونم واقعا عروس چقدر مقصر 

ولی در کل عروسا خیلی تمایل ندارن طولانی برن خونه مادرشوهرشون

من هر چه زودتر از این تاپیک برم بیرون بهتره چون نظر بعضی از کاربرها در مورد اینکه وظیفه ای نداره تو ...

منم سرم درد اومد بخدا بعضیا چقد پروعن واقعا معلوم نیست مادرشوهر خاهرشور خودشون چ بلایی سرشون آوردن ک سر استاتر بدبخت خالی میکنن

اینا همونایین ک از ترس مادرشوهر آب نمیتونن بخورن حالا اومدن اینجا از تخیلاتشون استفاده میکنن

منم ترک میکنم عزیزم

دانشجوی پزشکی🌿💕