2777
2789
عنوان

از تایم های انتخاب واحد متنفرم😐😐

161 بازدید | 23 پست

چند روز دیگه انتخاب واحد دارم

از تو سایت برنامه تقریبی مو چیده بودم

امروز رفتم تاریخ یه درسی رو چک کنم دیدم کلا سایت و روز یه درس اصلیم عوض شد😐 گندددد خورد تو برنامم

امیدوارم یه جور کنن حداقل ۳ روز تو هفته بشه کلاسام😭

عوضیااااا😭😭 با این تایم دادنشون 

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من فقط درس های عمومی و واسم میاره واسه دوسم ولی تخصصی هم میاره واسش این قد حرص خوردم سرم درد میکنه 

هیچ مشکلیم ندارم چک کردم همه چیزمون مثل همه 

ولی نمیدونم چرا این طوری شده

لایک نکنید دیگه!
منم خیلی استرس داره زود کلاسا پر میشه انگار جنگه

هموووون

بعد همه حمله میکنن که مثلا با فلان استاد بردارن

اگر تک استاد نباشه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
هموووونبعد همه حمله میکنن که مثلا با فلان استاد بردارناگر تک استاد نباشه

ما درسای عملی مون تعدادمون کمه سریع پر میشه ادم گریه اش میگیره درسای عملی ۱۵نفرس مجلوری یه سکشن دیگه بگیری کل برنامه ات بهم میخوره 

برا من فقط درس های عمومی و واسم میاره واسه دوسم ولی تخصصی هم میاره واسش این قد حرص خوردم سرم درد میک ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اخه فکر کن تا دیشب همه چی اوکی بود

یهو الان چک کردم دیدم کلا یه درس تغییر کرد😐

همه برنامم نابود شد

حالا دوباره پس فردا اینا باید برم سایت و دوباره درس بچینم. چون ممکنه بقیه هم تغییر کنن