2777
2789

من معلم زبانم میخوام از مسخره ترین و بی ادب ترین بچه ها یی که باهاشون سر و کله زدم بگم

مورد اول:اعتماد به نفس کاذب :اولی یه پسر حدود ۱۰ ساله اس خودش میگه مامان بابام بهم یاد دادن برای هر کاری دلیل بخوام مثلا دفعه ی پیش طناب اورده وسط کلاس میگه میخحوام طناب بازی کنم میگم نمیشه بعد با تعجب میپرسسه چرررراااا؟؟

مامانم گفته به حرف هیچ کس بدون دلیل گوش نده مثلا حرف میزنه بهش میگی ساکت باش میگه شما باید دلیل به من بگی یکبارم یکی از دوستاش تکلیف نداشت بهش میگم تکلیف ات کو؟میگه ببخشید برگشته میگه نباید عذر خواهی کنی

چ پرو اه اه ازین بچها خیلی بدم میاد

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خدمت شما میرسن همون به عده جا اینکه بگن باشه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

مامانش درست یادش داده اون بد برداشت کرده

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

مورد بعدی :دخترا نوجون فوق العاده بی ادب مثلا میان میگن جرر خودرم یا حرف های دیگههههه 

مورد بعدی که خیلی سرش عصبانی شدم یک پسره اس مثلا تو جلسه ششم کلاس کتاب کارش خالیه درسس نمیخونه دیکته میگم همه رو تقلب میکنه بعد بهش گفتم نمره ی این املا رو نمیگیری برو درس بخون جبران کن کتابشو میکوبه کف زمین جیغ و داد که ولم کن برو بابا و اینا

موافقم

بعضی زنها عقده هاشونو سر بچه خالی کردن یه بچه عقده ای تر تحویل جامعه دادن و جالب این که اصلا قبول نمیکنن تربیتشون ایراد داره فکر میکنن خودشون تحفه اند اون بچه اشونم از دماغ فیل افتاده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️