2777
2789
عنوان

لطفا به بچه هاتون ادب یاد بدید(منظورم همه نیست)

| مشاهده متن کامل بحث + 3621 بازدید | 171 پست
خب شما هم دلیل میوردی واسش و مینشوندیش سر جاش...کلی دلیل بود برای کارت ..حق میدم حرصت درمیاد

دلیل میارم بابا 

میگه قانع نشدم ولی اخه من دوست دارم اینکار رو انجام بدم بعد مثلا این سرکلاس همش حرف میزنه میگی حرف نزن میگه نه ولی من داشتم برا دوستم خاطره تعریف میکردم بگو چرا نباید اینکارو کنم

واقعا هیچوقت درک نکردم این جمله رو ی یارو میگفت بچه هست نمیفهمه وقتی بزرگ شدو هنوزم همون اخلاق رو عا ...

خب بازم مشکل از پدر و مادرش باید از اول درست تربیت کنن همونجوری بار بیاد 

ولی بزرگم شد باید خودش بفهمه چی درسته چی غلط عقل ک داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه ۸۰ درصد جامعه مارو مادرهای بی ادب تشکیل میدن این اعتماد ب نفس های کاذب روهم مادرها به بچهاش ...

دختر ۴ساله جاریم یعنی وحشتناک ترین ادمیه ک دیدم اینقدر ازش متنفرم ک حد نداره خیلی بی تربیت و لوس و رو مخه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
دیگه یکم بی انصافیه ۸۰ درصد!از کجا این درصدو میارید آخه!

خدا شاهده اینطوریه ببین میگم خداشاهده چون لابد عمیق دقت نکردی ب کسی من اینارو دیدم ک میگم بخدا اوایل فکر میکردم واقعا خارج از دست پدرو مادرها هست ولی با چشمای خودم دیدم مادره بهش داره اموزش میده ...مثلا یبار مهمانی بچه خواهرم پیشم بود گفتمش خاله از غدای خودم بخور الان اون رو دست میزنی کامل نمیخوری گناه داره بقیه گوشتت بمونه اسرافه...میبینم بقل دستیم هی ب بچش میگفت رون رو بردار اون تیک کوچیک بزار پایین رون رو بردار ...فک کن بزرگ ها نشسته

بنظر شما یه بچه ۱۰ ساله نباید بفهمه وسط کلاس زبان جای طناب زدن نیست؟!!!بچه من ۵ سالشه میره کلاس ژیمن ...

دقیقاااا این مدرسه رفتههههه

حالا نمره ی اخر ترمش که بیاد درست میشه

دلیلتون چیه برای اینک تایپک زدین 🤣

جدای از تربیت محیط اجتماع هم اینو به بچه ها یاد داده ده های ۸۰ و ۹۰ خیلی کم توش بچه های بی سرو زبون آروم با ادب پیدا میشه 

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

۱۸ ساله با انواع و اقسام بچه ها سرکلاس برخورد داشتم متاسفانه نسل جدید به شدت از اون ور بام افتادن، ش ...

دقیقاااا همه اشون نه ولی وای از اونا. که مامانشون گند زدن بهشوووووون

ببین مثلا بازی میکنیم یه یه توپ رو میدن کناریشون سر هرکی موزیک تموم شه باید سوال جواب بده بعد این هم ...

این دیده شما سر هر حرفش سکوت می‌کنید احساس قدرت کرده ... چندبار مخالفت کن و نزاد حرف اون بشه و با مدریت صحبت ‌کن بابت دلیل های مسخره ش 

و حتما به مادرش زنگ بزن از بی تربیتیش بگو

مامانت اشتباه یادت داده من خودم بچه ی پرویی بودم ولی بچه ای که جواب همه رو بده و از هیچ کس حرف شنوی ...

خب نه اون بچه اشتباه از مامانش یاد گرفته مامان من همیشه بهم میگف معلم یا مدیر اگه صداشون برات بردن بالا بیا به من بگو از شون شکایت کنم یا بیام مدرسه خب راستی میگف بعضی کالا ظلم در حق بچش ولی باید قانونو رعایت کنه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

دلیلتون چیه برای اینک تایپک زدین 🤣جدای از تربیت محیط اجتماع هم اینو به بچه ها یاد داده ده های ۸۰ و ...

نه بچه ی خوب کم ندیدم با ادب و اروم یا شیطون و درسخون ولی این یه مورد برام عجیب بود

دختر ۴ساله جاریم یعنی وحشتناک ترین ادمیه ک دیدم اینقدر ازش متنفرم ک حد نداره خیلی بی تربیت و لوس و ر ...

میگم این چیزارو باور کنید من خودم دوتا بچه خواهر دارم انقدر شخصیت بدی دارن مثلا میشینن ببین بزرگ تر ها چی میگن چون پدرشون بهشوک یاد داد و مادرشون از نزدیکا خودم بگیر تا غریبه عمیق  امتحان کردم همه  رو خودم ی اخلاق دارم مثلا سعی میکنم بچه رو بفهمونم ولی وقتی دیدم واقعا نمیفهمه حین کار اشتباهش ک چند بار گفتمش با هر روشی نکن حداقل ی پس گردنی میزنم زورم از این میاد ک بعضی از پدرمادرها همین کارم نمیکنن این یعنی تایید کارشون

این دیده شما سر هر حرفش سکوت می‌کنید احساس قدرت کرده ... چندبار مخالفت کن و نزاد حرف اون بشه و با مد ...

نه قشنگ جوابشو میدم دفعه  ی پیش گفتم میفرستمت پیش مدیر بهشم نمره کم دادم کلا بچه پروووویه