2777
2789
عنوان

چطور بعضیا اینقد انرژی مثبتن

218 بازدید | 17 پست

یه دوست دارم اصلا زیبای ظاهری نداره اما همه اولا تو اخلاق که بیشتر ادم باسیاست دوراندیش و بدور از خاله زنک بازیاس دوستش دارن.ولی در کل حس میکنم تمام کائنات دوسش دارن 

ولی من برعکسم با اینکه دختر بی شیله پیله ای هستمم بیشتر همه علیه من هستن و شایدم ازم دوری میکنن البته نکه واقعا ازم دور شن ولی سعی در نادیده گرفتنم دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی تو سیرت باشه تو صورت هم همون دیده میشه

انسان ها خوب میتونن انرژی مثبت و یک رویی و از یکی دریافت کنن

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
به قیافه نیس به فن بیان و اعتماد به نفسه

خودم فکر میکنم ادمای قاطع کلا ادمهای محبوبین من خودم زیاد هوای دلم ادمها را دارم و مثلا نه گفتن بلد نیستم یا بهم بی احترامی بشه رد میشم و درست حسابی برخورد نمیکنم اما اون اصلا به کسی رو نمیده خیلی قویه