2777
2789

سلام عزیزانم پریود شدم روز سوم هستم خیلی کم داره میاد من همیشه 7روز زیاد میومد اما الان فقط روز اول و دوم زیاد اومد چرا امروز کم اومد نکنه باردارم😭😭😭😭حدود ۲ ماه ۱۰ روز پیش با نامزدم که عقد هستیم رابط خودش میگ کاملا مطمئن جلوگیری کرده البته بعدش دوبار پریود شدم و هربار ک پریود شدم پریود هفت روزه و خون مثل همیشه 

اما من الان یکمی شکمم بزرگ شده مثلا الان بزرگه یکساعت دیگع نه بزرگ نیس ب حالت طبیعی برگشته

اینم بگم چندساله یبوست دارم

و شکمم یک هفته‌ست چند دقیقه نبض میزنهـ خیلی ببخشیدا تکرر ادرار دارم یعنی تکرر ادرار شدید اصلا هم مث همیشه دل‌درد و سینه درد قبل پریودی ندارم😭😭😭

این علائم بارداری؟اخه یکی از اقوام میگه وقتی باردار بوده پریود میشده منم ب شک و ترس انداخته

همسرمم بنده خدا فعلا تو دوران نامزدی هستیم و اصلا شرایط مالی بچع نداریم😭 بی‌بی چک میترسم بزنم چونک خطا زیاد میده

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس های قبل ازدواج رفتین؟گلم تو هیچ اطلاعاتی از آناتومی بدنت نداریچند سالته

۲۰

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

آزمایش خون بده عزیزم .بعداز دوساعت میتونی زنگ بزنی آزمایشگاه جوابشو بپرسی 

بعدم فکرکنم برای سقط اینا باید داروگیاهی مصرف کنی .زعفرون نمیندازه بچه رو .آهان آویشن دم کن بخور

یه بیبی چک بزن اول 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بعد ها که بری سر خونه زندگیت ب این روزا و تفکراتت میخندی

عزیزم دعاکن نباشم