2777
2789

سلام

هنوزم دارم گریه میکنم

نمیدونم چرا خدا جلومو میگیره

توی این کتک بخوری خیلی بده

توی این سن بخاطر مادرت تو روی همه وایسی ولی اون تو رو بزنه واسه کسی که حاظر نیست واسش ی قدم برداره (خواهرش)

خسته شدم دیگه 

تا میام زندگی کنم میبینم روزی هزار بار مردم💔

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
دخالت نکن زندگی خودتو بکن

الان من گفتم دخالت کردم؟چرا حرف الکی میزنین؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من گفتم دخالت کردم؟چرا حرف الکی میزنین؟

منظورم بد نبود 

تو میای خوبی کنی آخرش همه چی میشکنه سر خودت واسه همین بزار خودشون مشکلات رو حل کنن فکر خودت باش فقط

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
منظورم بد نبود تو میای خوبی کنی آخرش همه چی میشکنه سر خودت واسه همین بزار خودشون مشکلات رو حل کنن فک ...

حس میکنم تاپیک منو کلا متوجه شدی بیخیال

خواهرش داره دخالت میکنه اونوقت من مقصرم

حس میکنم تاپیک منو کلا متوجه شدی بیخیالخواهرش داره دخالت میکنه اونوقت من مقصرم

تو اصلا هیچی نگو عزیزم بیخیال باش درسته مادرته.ولی همه چی سرت میشکنه به خودت بگو به من ربطی نداره به کسی ام ربطی نداره این یه قانونه خودتو بده نکن

دوست داری قشنگ توضیح بدی چیشده عزیزم ؟

ی وسیله خریده بودم گفتم مامان بریم عوضش کنیم گفت نمیتونم گفتم خب باش فرداش بریم عوض کنیم گفت باش فرداش رفتیم خونه خواهرش یک ساعت بشینیم و بریم 

خواهرش وقتی دید من دارم اصرار میکنم گفت انشالله که عوض نمیکنی 

بعدم خودشو زد به مریضی که مامانم منو نبره 

منم حرس میخوردم و گفتم مامان پاشو بریم دیگه و زدم زیر گریه و .....مامانم بلند شد انقد منو زد که الهی به حق امام حسین رسوا بشن

تو اصلا هیچی نگو عزیزم بیخیال باش درسته مادرته.ولی همه چی سرت میشکنه به خودت بگو به من ربطی نداره به ...

نمیدونم چرا انقدر اصرار دارن زندگی منو خراب کنن

ی وسیله خریده بودم گفتم مامان بریم عوضش کنیم گفت نمیتونم گفتم خب باش فرداش بریم عوض کنیم گفت باش فرد ...

عزیزم حق داری 💔 برخورد مامانت بد بوده منم جات بودم ناراحت میشدم 

ولی دلیل نمیشه که دور از جونت به مرگ فکر کنی مگه چند سالته 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤