بلوبری۲۳ مدیر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 836 عنوان عمل بینی با بچه 1 ساله | مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 27 پست خانوما چند روز دیگه نوبت عمل بینی دارمچن ساله منتظر این لحظه ام الان ک دارم بهش نزدیک میشم استرس گرفتم..با بچه ۱ساله سخته؟؟ شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂 1403/06/01 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلوبری۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 836 هزینه شون چقدره؟ خیلی تعریفشون رو شنیدم... ۴۰ میگیره ولی خب با کلینیک تا بیای بیرون حدود۴۳ اینجورا میشه شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂
فاقداطلاعات عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 49 ۴۰ میگیره ولی خب با کلینیک تا بیای بیرون حدود۴۳ اینجورا میشه ممنون. شما عمل هایی که انجام داده رو از نزدیک دیدین؟
بلوبری۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 836 ممنون. شما عمل هایی که انجام داده رو از نزدیک دیدین؟ بله دو نمونه ازش دیدم خوب بود شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂
فاقداطلاعات عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 49 بله دو نمونه ازش دیدم خوب بود مرسی عزیزمکی نوبت عمل داری؟ بعدش میای نتیجه رو بهم بگی💋
بلوبری۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 836 مرسی عزیزمکی نوبت عمل داری؟ بعدش میای نتیجه رو بهم بگی💋 من الان سه روزه عمل کردم فعلا آتل روشه و سوراخای بینیم قرینه نیس که اصولا برای ورمه و برای قضاوت زوده شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂
فاقداطلاعات عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 49 من الان سه روزه عمل کردم فعلا آتل روشه و سوراخای بینیم قرینه نیس که اصولا برای ورمه و برای قضاوت زود ... عزیزم به سلامتیمبارکت باشه
فاقداطلاعات عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 49 من الان سه روزه عمل کردم فعلا آتل روشه و سوراخای بینیم قرینه نیس که اصولا برای ورمه و برای قضاوت زود ... عمل چطور بود؟ درد نداشت؟ الان حالت خوبه و راحتی؟
بلوبری۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 836 عزیزم به سلامتیمبارکت باشه ممنون عزیزم شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂
بلوبری۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 836 عمل چطور بود؟ درد نداشت؟ الان حالت خوبه و راحتی؟ راحت بود درد ندارم فقط مراقب های بعدش بدهروز اولم بخاطر تامپون توی بینیم نمیتونسم درست نفس بکشم شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂
فاقداطلاعات عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 49 راحت بود درد ندارم فقط مراقب های بعدش بدهروز اولم بخاطر تامپون توی بینیم نمیتونسم درست نفس بکشم خیلی پزشکا دیگه تامپون نمیزارن
بلوبری۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 836 خیلی پزشکا دیگه تامپون نمیزارن سلطانی یه روز میزاره شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂
طلاملاا عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 142 من الان سه روزه عمل کردم فعلا آتل روشه و سوراخای بینیم قرینه نیس که اصولا برای ورمه و برای قضاوت زود ... سلام عزیزممبارکت باشه با بچه چطور بود؟منم آبان وقت دارم بچم یک ساله میشهخیلی نگرانمکاری هست که اوضاع رو بهتر بکنه؟ تجربتو ب منم بگو