2777
2789
عنوان

عمل بینی با بچه 1 ساله

344 بازدید | 27 پست

خانوما چند روز دیگه نوبت عمل بینی دارم

چن ساله منتظر این لحظه ام الان ک دارم بهش نزدیک میشم استرس گرفتم..با بچه ۱ساله سخته؟؟

شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی داری کمکت کنه؟؟

من کسی رو میشناختم بچه اش چندماهه بود رفت عمل البته خونوادش بهش کمک کردن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

کسی داری کمکت کنه؟؟من کسی رو میشناختم بچه اش چندماهه بود رفت عمل البته خونوادش بهش کمک کردن

خونه مامانم‌میرم یه هفته خواهرم کمک میکنه

نروووو چون یه نفر دائم باید حواسش به شما باشه یه نفر بچه بچه دائم میاد سراغتون خودتونم شرایطتون تا چ ...

نوبت عمل دارم چند روز دیگه😰

خونه مامانم‌میرم یه هفته خواهرم کمک میکنه

خب پس اوکی هست 

بسلامتی ❤️دماغت خوشگل میشه میای 😍

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟