2821
2789
عنوان

سن ازدواج

1153 بازدید | 49 پست

به نظرتون چند سال برای ازدواج خوبه؟سنتی خوبه یا عاشقانه؟۱۷ سالمه دارم ص۸ میشم، و دو تا خواستگار داشتم البته در حد حرف، خانوادم گفتن سنم کمه. احیرت حس میکنم کم دارم یا جوریم که کسی منو نمیپسنده! گفتن این حرفا اصن برا من مغرور حکم مرگو داره، اصلاااا هم دوس ندارم ازدواج کنم ولی نمیدونم چرا اخیرا این حس بهم القا شده که نه اخلاق درست دارم نه قایقه انچنانننن زیب.. معمولی ام، .... منظورمو امیدوارم درک کنین چون نمیتونم بیشتر راجبش حرف بزنم میترسم روم تاثیر بذاره

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

عاشقانه سی و پنج ب بعد برای دختر

جدی؟خیالم راحت شد😂

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین سر درست

باشه🫠😂

عزیزم فعلا یکم بیشتر رو تحصیل وقت بزار .

باشه..🫠

سی به بالا 

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده