2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 49 پست
30

وای چه خوبن نینی سایتیا، تو باشگاه یه دختره ۱۷ ساله بهم میگه ازدواج کردی؟میگم ۱۷ سالمه هااا، حلقه شو نشون داده میگه من دوساله عقدم یه ماهه ازدواج کردم. و میگه اتفاقا سن مناسب ۱۸ ست.. چن نفر دیگم تزم پرسیدن اینو. شایدم بخاطر اصلاح ابروهام، انقد لجم میگیره میگم ینی چی الان باید ازدواج کنم مگه، یه بارم که همون خواستگارم به مامانم گفته بودن برا من جز اولین بازآ بود به دوستم گفتم آره مامانم اعصابش خورد شده سر این جرف، دوستم گفت واا چرا خب دختر که این سن خواستگار زیاد داره بعد اینجوری بودم که وای و یعنی چی

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

آفرین بیا بوست کنم😘😂

فدات😂😍

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۱ سالگی ازدواج کردم و در نهایت هم جدا شدم

واقعا فهم و درک الآنم با اون موقع خیلی خیلی فرق داره 

یه ذره برو تو جامعه که بتونی خود واقعیت رو پیدا کنی بعد ازدواج کن

من به نظرم ۳۰ به بعد برای ازدواج خوبه

تو که هنوز سنت کمه

من ۲۴ سالمه این افکارو دارم که نه خوشگلم نه اجتماعی نه ......

خلاصه همش میگم خواستگار بیاد فرار میکنه :(

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

من ۲۱ سالگی ازدواج کردم و در نهایت هم جدا شدمواقعا فهم و درک الآنم با اون موقع خیلی خیلی فرق داره یه ...

چشم 

وای چه خوبن نینی سایتیا، تو باشگاه یه دختره ۱۷ ساله بهم میگه ازدواج کردی؟میگم ۱۷ سالمه هااا، حلقه شو ...

وای🤣 ازدواج جز بدبختی برای زن تو ایران چیزی نداره بمون خونه بابایی حال کن سنتم خیلیییییی کمه مگه شهرتون فوق مذهبی سنتی باشه

زمانی که ب بلوغ عقلی برسن و با منطق تصمیم‌ بگیرنبرا پسر حداقل ۲۷ دختر ۲۵

در ضمن

دو طرف از نظر اعتقادای من باید ثبات مالی داشته باشن دو ژرف مستقل باشن با هم برای خونه خرج کنن

اکانت تعطیل

منم ۱۶ سالمه میشم ۱۷ چند ماه دیگه . .خاستگارایی که داشتی خودشون به خواست خوشون اومدن ؟

نه بابا سنتی بوده، یکیشو که  ۱۴، ۱۵ بودم  اینطوری هی میگفتن دخترتون برا ما نگهدارینا و خیلی رو این تاکید داشتن، بعد ما ازون شهر رفتیم و مامانمم حوابشونو داد، یه پسر خاله ام دارم ناتنیه، منو یه بار دیده فقط و سوئده، اون مامانش میخواد ار بین خواهر زاده هاش عروس داشته باشه، یه چهار پنج تا دم بخت هستن، ولی کلیک کرده رو من، نمیدونم به پسرش گفته و اونم تایید کرده یا از پیش خودش میگه

وای🤣 ازدواج جز بدبختی برای زن تو ایران چیزی نداره بمون خونه بابایی حال کن سنتم خیلیییییی کمه مگه شه ...

ما گه مشهدیم ولی دور و بریا مذهبی و سنتی آن و اینم بگم که من اصن پسند شون شاید نباشم چون ن چادر میذارم و نه اهل کار خونه ام هیچی