2777
2789
عنوان

شوهر سرخود دارم چیکار کنم خدا

140 بازدید | 3 پست

من ۳ ماهه عروسی کردم ۱ ماه به خاطر دلایلی که تو تاپیک های قبلم هست اومده بودم قهر خونه پدرم بعد ۱ ماه برگشتم شوهرم مغازه لباس بچگونه داره تو این ۱ ماه سرکار نرفته تا ۵ ۶ صبح همش تو اینستا فعال بود میدیدم تا ۴ ۵ بعد از ظهرم خواب نرفته تو این ۱ ماه ک من نبودم سرکار من دستبند و گردنبند ک دوران عقد برای تولدم و روز زن خرید بود شکسته بود دستبنده دادم دستش تا برم النگو هامو عوض کنم ک دستنبد گردنبدم برم بزارم روش ک ۲۰ تومن در میاورد اومدم خونه بعد ۱ ماه گفتم بریم النگو هامو عوض کنیم هی بهونه میورد امروز فردا میکرد آخر گفت بردم فروختم بدون اجازه من فروخته طلامو چقد خودسره خیلی دلم شکست 

بعدش فهمیدم قلکی ک دوران عقد پول میداد من خرج کنم پس انداز میکردم یکمشو مینداختم قلک اونم شکسته پولاشو برداشته شکسته قلک تو پارکینگ بود چیکار کنم خیلی ناراحتم چجوری دلش اومد چجوری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان