2777
2789

چند روزه داداشم چت کرده رو فیلمای ترسناک در عرض سه شب مجبورم کرد کل قسمتای آنابل و احضار و جن‌گیر و ...ببینم

دیروز نزدیکای غروب بود راهبه گذاشت از وقتی دیدمش همش احساس سنگینی دارم کلافه ام هی صحنه هاش میاد جلوی چشمم اصلا حالم بده شدید اشتها هم ندارم

(اینم بگم من اصلا از فیلم ترسناک نمیترسم فقط این حس افتضاحی بهم داد)

هعیی

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم ترسناکا طلسم هایی دارن که باعث میشه آدم اذیت بشه... منم بعد دیدن فیلم احضار یک، تا چند شب دقیقا سر ساعت و خورده ای نصف شب از خواب بیدار میشدم.. دقیقا همون ساعتی که اتفاقای توی فیلم می‌افتاد 

عزیزم تا یک هفته طبیعی هست چون این فیلم ها جوری ساخته میشند که قشنگ روح و روان آدم به بازی گرفته میشه 

بنابرابن ذهن خودت رو با چیزهای دیگه سرگرم کن 

اگر دیدی بعد از یک هفته بهتر نشدی شاید دچار اضطراب شده باشی و با یک روانشناس صحيت کن 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈