خانما من تو اتاق ک میخابم درست روب روم اینه هست ک همیشه فکر میکنم یکی از اونجا بهم نگاه میکنه ....دیشب همین حس و داشتم از صب ام خانوادم رفتن خونه خالم اینا چون از کربلا اومده بودن منم کلا خونه تنها بودم ...
اومدم موهای ابرومو وردارم دیدم روی اینه لکه دست بچه اس اصلااااااا هرچقدر فکر کردم نمیتونه مال بزرگا باشه ...اون ب جهنم اصلا ی هفته اس خونه ما بچه نیومده اینم درست بالاترین قسمت اینه اس😭😭😭
خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خدا بزنه کمرت با این تایپیک میمردی حداقل بگی ترسناکه
بیچاره گفت خو🤣
فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙
منم بچه بودم یادمه خونه همسایه بودیم من بودم با دختر همسایمون...یکدفعه دیدم یه چیز سیاه سیاه مثل آدم داره نگاه میکنه...رفتم به دوستم .گفتم خونه رو گشتیم هیچی نبود....یا یشب دراز بودم ربروی نور گیر دیدم یه چیز سیاه از بالا اومد پتوی از رو میکشید منم پتو رو میکشیدم...یکدفعه دیدم سیاه نگاه کرد به حیاط خونه ترسید و رفت....الان با توجه به گفته های دوستان اسکیزوفرنی داشتم