2777
2789
عنوان

کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 26 پست
واییییی الان خونه تنهایی؟؟

نه ب مامانم گفتم الان خودشم تعجب کرد با دستش پاک کرددد گف بیا پذیرایی بخواب  

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ومنی که باورمیکنم حرفتوو سالهاست توتایکی آینه رو نگاه نمیکنم چون. توبچگیم ی چیزی دیدم ک وحشتناک بود

نگوووو وای نگووووو 

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
خب عکس بده ببینم

عزیزم میگم بقران تو عکس بخاطر نور لامپ معلوم نبود بعدشم ب مامانم گفتم مسخرم کرد قشنگ با دستش پاک کرد رد لکه رو

خب میتوتی آینه رو برداری از اتاقت

دوتا اینه کنار همه یکی مال میز آرایش یکی مال در حموم چجوری وردارم

نگوووو وای نگووووو

به خدای بزرگ قسم میخورم حقیقتو میگم من الان چندین ساله شبا توآینه نگا نمیکنم توتاریکیا 

من اکثر شبا تنهام یه پارچه میکشم روآیینه بعد راحت میشخوابم توام اینکارو کن 

میگم زیاد زوم نکنید توآیینه ی چیزایی میبینید من بچه بودم خیلی کنجکاوشدم اینوشنیدم

انقدزوم کردم قیافه خودمو وحشتناک دیدم بعدازاون موقع ترسیدم کلا 😂😂😁😑

من گفتم راهنمایی کنین بدتر ترسیدم

قرآن پخش کن تو اتاق قران باشه حتما تواتاقت

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
به خدای بزرگ قسم میخورم حقیقتو میگم من الان چندین ساله شبا توآینه نگا نمیکنم توتاریکیا من اکثر شبا ت ...

واسه من اتاق ی عالمه پنجره داره دوتام اینه کنار هم یکیش مال میز آرایش یکیشم واسه در حموم 

چیکار کنم بخدا همش حس بد دارم حس میکنم ی پسر بهم نگاه میکنه اونم بالاتنه اش امروزم این دست

قرآن پخش کن تو اتاق قران باشه حتما تواتاقت

پخش نمیکنم ولی همش قرآن میخونم ولی این حس نگاه کردن پسر ولم نمیکنه قشنگگگ حس میکنم ولی نمیبینم

واسه من اتاق ی عالمه پنجره داره دوتام اینه کنار هم یکیش مال میز آرایش یکیشم واسه در حموم چیکار کنم ب ...

مال تو توهمه ها هیچی نیس بهت قول میدم اولین باره تنهایی ازونه چراغارو روشن کن بخواب سه تام توحید بخون فوت کن تمام