2777
2789

سلام 

سه مدل مبل دیدم بین اینا باید انتخاب کنم،حالا نمیدونم کدوم خوبه؟

از نظر قدیم جدید بودن مدل

ویژیگیهای که میبینید

همه ازیه نوع پارچه است قابل شستشو هست

تعداد رای : 42
نظرسنجی
مبل دیبا
3
7%
مبل الماس
26
61%
مبل اسکالت
13
30%
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ الماسه که قشنگ تره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

این رنگ نداره 😞

تو این رنج رنگ باشه قشنگ تره 😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

پاریس جونم کدوم خوبه جدای رنگش؟

همون الماس طرحش بهتره

اسکالت راهم دیوی گلم

اره عزیزم من خودم برم خونه یکی الماسو ببینم تا اسکالت میگم چقد هزینه کرده بنظر من الماس خیلی شکیل تر اسکالت یه جوری دمه دستی ارزون میخوره ولی اون بهش میخوره مبل خوبی باشه

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب