2777
2789
عنوان

عروس گستاخ

89 بازدید | 4 پست

ما یه عروس داریم،چندسال جمع کردن اومدن شهرما،چون کارداداشم عوض شد،اون موقع عروس حامله بود،هیچکسم نداشت،کلاهمیشه مینشست پیشم میگفت مامانم فلانه اینجوره اونجوره،منم دلم براش میسوخت خیلی خوبیش میکردم،حتی موقع حاملگیش نذاشتم تواثاث کشی یه دونه بالشت جابجاکنه،گذشت وگذشت ایشون کم کم ذاتش رو شد،شروع میکردبه تیکه پروندن و چیزی گفتن،منم هیچی نمیگفتم چون کلاروانیه میترسیدم بره خونه با داداشم بدشه زندگیشون بریزه بهم،اون موقع۱۸سالم بود،حتی به مامانم دهن کجی میکرد،من خیلی خونشون میرفتم موقعیکه کار داشت بچش پیش من بودهمش،خیلی موقعاغذادرست میکردم میگفتم بیاخونمون،حتی بدون زنگ زدن نمیرفتم خونشون،توخونمون هیچکس قدمن دوستش نداشت،ولی به مرور کلارفت سمت خواهربرادرام و هی باهام بدشد،یامثلااستوری هایدمیکردعین بچه ها،تااینکه رفتن شهرشون،من باداداشم اینقدخوب بودیم که حدنداره،داداشمم بدشدباهام،جلوزنش بد،دورازچشش خوب،یه ادم حروم لقمه ایه عروسمون،قضیه وکاراش طولانیه،من حتی شمارشم ازگوشیم پاک کردم،یه ساله خونشون نرفتم،داداشم هی میپرسیدچرانمیای،تاچندروزپیش که رفتم موقع برگشت گفتم کاش پام قلم میشد،داداشم محل سگمم ندادجلو زنش،بچشونم موقع برگشتن اسباب بازیشومحکم پرت کرد توسرمن،مث اینکه  داداشم مخصوصامیخواست بیام اونجاکه وقتی محل نمیده زنش دلش خنک شه،خیلی موقعهااینکاروکرده،نمیدونم چیکارکنم،خستم،هرچقدم فاصله میگیرم ازشون ولی وجودشون ازارم میده،داداشمم مث اون دو رو شده،میادیجوری رفتارمیکنه که من باهاش صادق باشم بعداخودش سوءاستفاده میکنه

تو خانواده ها دیگه مهرومحبت نیست دوست داشتن نیست دیگه قلبهاواسه هم نمی تپه شمام این قضیه روقبول کن ب ...

چسبیدم،حتی موقعیکه دانشگاهی میخواستم قبول شدم داشتن میمردن،هرسری میبینن منوامکان نداره کرم نریزن،نمیدونم چراخداسرشون درنمیاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال کج کند این پست فطرت لیاقت خوبی نداشته لازم نبود از اول این همه لطف کنی و خودتو کوچیک کردی حالا دور داداشتم خط بکش البته این عروسای ج هدفشون همینه از اول که دو به همونی کنن و رابطه خواهر برادری رو به هم بزنن خود مردا هم باید عقل داشته باشن که ندارن