2821
2789
گلم من نمیگم سن پایین ها خیلی فهمیده و عاقل هستن ولی چه ربطی داره عزیزم اینو کی گفته؟ 😐بلوغ فکری بر ...

خانم چرا تعیین نشده چرا کشور های جهان اول برای بچه هامون زیر پونزدع گوشی نمیخرن و حتی اجازه ی استفاده از گوشی والد ندارن ؟ ببخشید ولی یک فرقی بین بچه سیزده چهارده ساله یک آدم بیست ساله نیست ؟ تصمیم های یک سال پیش شما و رفتار شما تا امروز تغییر نکرده ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابامارفتیم پارک یه دخترکلاس اولی بایه پسری که معلوم نبودکی هست توبازیاداشتن دست به همه جای همدیگه م ...

😐ایران کلا انگار دیگه به بچه اهمیت نمیدن فقط میارن و به امان خدا میخواد بزرگ بشه 

😐ایران کلا انگار دیگه به بچه اهمیت نمیدن فقط میارن و به امان خدا میخواد بزرگ بشه

اره بخدا

یه کاربری بود دیروزتاپیک زده بود مادرش باچاقو وپیچ گوشی بدنشوتکه تکه کرده بود عکس بدنشوگذاشت تاپیکشو دارم خواستی برات میفرستم

دختره بدبخت۱۷سالش بود😭😭😭😭😭

((تورو خدا در خواست ندین ))

نی نی سایت برا کسایی ک سلامت عقل دارن انقد تاپیک خوندم شوکه شدم سرش مگ اوناا دهه نودی بودن 

فقط و فقط مشکل روانی نداشته باشید و سایت بیاید

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

اره بخدایه کاربری بود دیروزتاپیک زده بود مادرش باچاقو وپیچ گوشی بدنشوتکه تکه کرده بود عکس بدنشوگذاشت ...

🥲 هیچ وقت دلم کلا نمی‌خواد داخل ایران بچه دار بشم چون هرچقدر می‌ره جلو تر بیشتر میترسم 🦦 حتی زیاد دلم نمی‌خواد دانشگاه برم 

اره و فیض میبریم از نظراتی سریاشون 

بچه مدرسه ای اومده درمرود قومیتها میگه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اره بخدایه کاربری بود دیروزتاپیک زده بود مادرش باچاقو وپیچ گوشی بدنشوتکه تکه کرده بود عکس بدنشوگذاشت ...

😊 ولی به نظرم هرکس قبل بچه دار شدن باید تست سلامت روان بده کلا چون آدم روانی زیاد دیدم مادر شده 

نی نی سایت برا کسایی ک سلامت عقل دارن انقد تاپیک خوندم شوکه شدم سرش مگ اوناا دهه نودی بودن فقط و فقط ...

😐😂اون که خوبه یک کاربری نوشته بود رابطه جنسی برای اولین بار چند سالش بود سیزده سال 

اره و فیض میبریم از نظراتی سریاشون بچه مدرسه ای اومده درمرود قومیتها میگه

نمیدونم چرا خانواده ها هیچ نظارتی رو این بچه ها ندارن 😐 آنقدر میرن سرکار که نیم ساعت نمیتونن گوشی بچه اشون چک کنن

😊 ولی به نظرم هرکس قبل بچه دار شدن باید تست سلامت روان بده کلا چون آدم روانی زیاد دیدم مادر شده

کاش هرکی لیاقت نداره خدابهش بچه نده که بخواد اینجوری توزندگی عذابش بده

((تورو خدا در خواست ندین ))

کاش هرکی لیاقت نداره خدابهش بچه نده که بخواد اینجوری توزندگی عذابش بده

کلا شرایط اجتماعی داخل ایران خیلی بد شده به نظرم و حتی اگه به نظرم یکی تا ترکیه بره برگرده متوجه این موضوع میشه و به نظر من نصفش از فضای مجازی میاد که دوست دارن شبیه اروپا بشن 

خانم چرا تعیین نشده چرا کشور های جهان اول برای بچه هامون زیر پونزدع گوشی نمیخرن و حتی اجازه ی استفاد ...

کی گفته زیر پونزده گوشی نمیدن؟؟؟ شما اصلا اون کشورا رفتید؟

بعدم اونی که سنش زیادی پایینه پدر مادر باید کنترلش کنن نه اون کنترل ایرانی ها کنترل اینجوری که اینترنت مخصوص بچه ها که بومینو یا انارستان و... هست براش بگیرن

خود گوشی و خود گوگل کلی تنظیمات کنترل والدین داره! 

خود اینستا برای زیر ۱۳ سال غیر قانونیه ولی پره از زیر ده سال

دیگه چیکار کنن مشکل از پدر و مادرشونه دیگه بقیه چیکار کنن

بعدم مگه من گفتم فرقی نیست اصلا چه ربطی داره 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲