2821
2789
کی گفته زیر پونزده گوشی نمیدن؟؟؟ شما اصلا اون کشورا رفتید؟بعدم اونی که سنش زیادی پایینه پدر مادر بای ...

دوست عزیز من ترکیه ارمنستان گرجستان باکو و دبی قطر رفتم ! یعنی دیدم و بیشتر خانواده من اروپا زندگی میکنن بچه دارن یعنی کاملا با اون ور آشنا هستم و می‌دونم چه خبر هست دولت های اروپایی اجازه داشتن گوشی به فرزند زیر پونزدع نمیدن و اگه پدر مادری این کار کنه جریمه های سنگینی داره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا جز خودکشی خیلی از بچه ها رو دیدم که رو آوردن سمت مواد و کلا درسو گذاشتن کنار نمی‌دونم آینده میخو ...

دقیقا

خدامیدونه نمیدونم 

الان بچه های۱۵ساله همه رو اوردن به موادخداخودش کمکمون کنه

((تورو خدا در خواست ندین ))

دقیقاخدامیدونه نمیدونم الان بچه های۱۵ساله همه رو اوردن به موادخداخودش کمکمون کنه

😐 بعد همین الان دارن میگن رفتی خارج از ایران 😐خب خواهر من نرم بلاخره دور از دنیا که نیستیم 😐 کلا نمی‌دونم چرا اصرار دارن نه فضای مجازی خوبه 🦦اگه خوب بود کشور هایی که دارن تولید گوشی یا فضای مجازی ساختن ممنوع نمی‌کردن برای یک سنی 

من میگم چیزیه که باید کنار بیایم خودمون اگه نتونیم با این قضیه کنار بیایم برای خودمون در آینده و در جامعه خیلی مشکلات دیگه به وجود میاد به چشم دیدم

و اینکه درست رفتار کنیم تا اونا هم درست رفتار کردنو یاد بگیرن من دیدم بدون هیچ دلیلی چون طرف سنش کم بوده و نه حرف بدی زده بوده نه کار بدی کرده بوده و فقط سر مسئله ای کمک میخواست بهش پریده بودن و کلی فحش... خب معلومه اینم بعدا میخواد چجوری بشه دیگه

ولی خب یکی از مشکلاتی که از سن پایین ها دیدم این بوده که به سن بقیه گیر میدادن مثلا خودشون سنشون پایین بود به اونی که مثلا یکی دوسال کوچیکتر بود گیر میداد و توهین و... خب اینم نتیجه همون رفتاراییه که باهاشون شده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من میگم چیزیه که باید کنار بیایم خودمون اگه نتونیم با این قضیه کنار بیایم برای خودمون در آینده و در ...

اولن که کسی از من کمک نخواست دوست عزیز خواستم کمک کنم ایشون فوش داد این یک دومن نمی‌دونم چندسالت هست ولی اینو بدون جامعه ایران سه سال دیگه خیلی ترسناک میشه ! و بحثی نیست چون من که مهاجرت میکنم آدم هایی میمون که این جامعه ساخت و آسیبی به من نمی‌رسه 

من میگم چیزیه که باید کنار بیایم خودمون اگه نتونیم با این قضیه کنار بیایم برای خودمون در آینده و در ...

و اینکه من فقط و فقط تو کم سن ها دیدم که به سن بقیه گیر میدن 

مثلا طرف ۱۷ سالشه به ۱۶ ساله گیر میده 😐

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اولن که کسی از من کمک نخواست دوست عزیز خواستم کمک کنم ایشون فوش داد این یک دومن نمی‌دونم چندسالت هست ...

گلم بیخیال نه من قانع میشم نه تو

خودتم سنت باید بیشتر بشه...