2821
2789
😊به نظرم سایت باید یک شرایط سنی داشته باشه خب بچه سیزده چهارده ساله خیلی زوده این سایت براش

بچه های الان رد کردن این مرحله براشون اسونه باهوشن 

یه شرایط سنی نمیتونه جلوی ورد یه فرد زیر 18 سالو بگیره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه جنبه هرکی یجوره همینجاهم عده ای بودنادم بایدباتوجه به شرایطش وارداین فضاهابشه

ببخشید ولی تو کشورهای خارج از ایران بچه بعد پونزدع سال گوشی میگیره ولی ایران بچه سه ساله گوشی داره 

بچه های الان رد کردن این مرحله براشون اسونه باهوشن یه شرایط سنی نمیتونه جلوی ورد یه فرد زیر 18 سالو ...

🦦😂 گوشی که خوبه بچه های الان سیگار مواد بیشتر هست تو این دوره ترسناکع یکم برام

حرفتو باید با طلا نوشت

واقعیتش من کشور های خیلی پیشرفته ای نرفتم ولی گرجستان دیدم که واقعا حتی والدین دست بچه هاشون گوشی های شخصی خودشون نمیدن چه برسه برن بخرم براشون 

ببخشید ولی تو کشورهای خارج از ایران بچه بعد پونزدع سال گوشی میگیره ولی ایران بچه سه ساله گوشی داره

دیگه شرایط کشورهاباهم فرق داره 

درسته ایران برابچه سه ساله گوشی میحرن تاسرگرم بشه به جای گوشی نمیکنن چیزی یادبچشون بدن گوشی میزارن تودستش

((تورو خدا در خواست ندین ))

واقعیتش من کشور های خیلی پیشرفته ای نرفتم ولی گرجستان دیدم که واقعا حتی والدین دست بچه هاشون گوشی ها ...

بچه های الان نه تنها گوشی دارن بلکه هزار جا مثل اینستا هستن مثلا بچه ۱۰ ساله اینستا داره

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

دیگه شرایط کشورهاباهم فرق داره درسته ایران برابچه سه ساله گوشی میحرن تاسرگرم بشه به جای گوشی نمیکنن ...

نه ببین ما کلا فرهنگ چیزی داشتن بهمون یاد نمیدن باشه گوشی میخری واسه بچه آت حداقل محدود کن ببین کجا می‌ره اون بچه ولی تو ایران حتی نظارتی روی گوشی ندارن 

بچه های الان نه تنها گوشی دارن بلکه هزار جا مثل اینستا هستن مثلا بچه ۱۰ ساله اینستا داره

😊 تو خارج از ایران حتی کنار سیگار های یک فروشگاه بچه زیر هیجده وایسه جریمه میشه خانواده ولی داخل ایران بچه سیزده چهارده ساله سیگار میکشه

نه ببین ما کلا فرهنگ چیزی داشتن بهمون یاد نمیدن باشه گوشی میخری واسه بچه آت حداقل محدود کن ببین کجا ...

بابامارفتیم پارک یه دخترکلاس اولی بایه پسری که معلوم نبودکی هست توبازیاداشتن دست به همه جای همدیگه میزدن وتوبازی خودشونومینداختن روهم خانواده دختره هم اونجانشسته بودن داشتن تعریف میکردن میخندیدن 

((تورو خدا در خواست ندین ))