دوماه پیش جنینم به علت هماتوم و ایست قلبش در7 هفته سقط شد😢بعدازاون من 2 ماه درگیر بقایا بودم ک دفع نشده بود و ازاون موقع حس میکنم ضعف شدید دارم و خیلی بیماریها سراغم میان😢خواهشا بیاین با نظراتتون بهم کمک کنین
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم منم مثل توبودم امااطرافیان ب اب گوشت و کباب وجیگر و اینا بستنم،با شربت عسل لیمو،کلا چیزای مقوی زیادبخور،براهمین میگن بعدسقط زوداقدام نکنیدتابدن برگرده ب حالت اول،الان از عوارض سقط همین ضعیف شدن هست،حسابی باید ب خودت برسی عزیزم
کباب گوشت بره تو خونه خودت درست کن با گوشت تیکه ای
خوردن ناشتا کاچی با روغن حیوانی
شربت عسل
معجون مرتب
با کلی مغز
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
ممنون از نظراتون بچه ها.اما من بیماریهایی که بعد از سقط پیدا کردم یکیش افسردگیه😢کخ رفتم مشاوره اما بهم دارو نداد و گفت افسردگی بعداز زایمان و فصلی هستش روحیتو تقویت کنی خوب میشی....بعدشم این دوهفته ی اخیر تشنگی شدید و بالا اومدن اسید معده گرفتم که دکتر گفت رفلاکس هستش..برای همین همه چیز نمیتونم بخورم....بعدشم خیلی این چند روز حس ضعف دارم مخصوصا بعداز ناهار همش حس خستگی و ضعف عضلاانی دارم و خوابم میاد..و حوصله و جون ندارم هیچ کاری رو انجام بدم یا بیرون برم😳درصورتی ک من قبل از بارداری خیلی بیرون میرفتم و روحیم شاد بود...اما الان..
تازه درد قفسه سینه هم دارم و تنگی نفس😔و همینطور در زیر بغل و کشاله ی ران...نمیدونم چرا اینهمه بیماری اومده سراغم!؟😕😢تا چند روز پیش مکملایی که مصرف کردم زینک و امگا3 و این ماه یک قرص ویتامین دی بوده اما متاسفانه قرص اهن رو ک ساده بهم داده زیادمرتب مصرف نکردم...به نظرتون این عوارض بعد از سقط ک من دارم طبیعی هست؟!؟بعد از سقطم پریود شدم اما بازم سونو گفت یه تیکه مونده و من 2 ماه لکه بینی و ترشح خونی داشتم بعدش بازم پریود شدم و دکترم این ماه سیپروترون کامپاند بهم داده که بخورم و لکه بینیم قطع بشه و بعدش دوباره مراجعه کنم دکتر،حالا نمیدونم ایا هنوزتیکه از جفت داخل رحم هست یا نه...اما نزدیکی ک داشتیم وازنم تهش درد داره.😢نکنه عفونت لگنی باشه؟!؟؟؟
عزیزم منم مثل توبودم امااطرافیان ب اب گوشت و کباب وجیگر و اینا بستنم،با شربت عسل لیمو،کلا چیزای مقوی ...
جدی گلم یعنی شمام این حالتها براتون پیش اومده؟!؟اخه من خیلی نگرانم همش میگم نکنه یه بیماری لاعلاج گرفتم که انقدر مریص میشم😕😢یکم امیدوار شدم..انشاا...که دیگه هیچوقت سقط رو تجربه نکنی گلم🌹
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊