2777
2789
عنوان

زرتشتیان

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 189 پست
شما دیدی مسجدی بجزبرای نماز و مراسم عزا، باز باشه؟مسجد خانه ی خداس عزیزم. مال هیچکس نیست. مال بندگان ...

اره قبول دارم منم حرفاتو ولی از بس جامعه بد شده بخاطر مسعولیت که دامنشون رو میگیره نمیزارن چمیدونم بخدا . خدا هممون رو هدایت کنه

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

شما دیدی مسجدی بجزبرای نماز و مراسم عزا، باز باشه؟مسجد خانه ی خداس عزیزم. مال هیچکس نیست. مال بندگان ...

خب ممکنه تو اون مسجد هر اتفاقی بیوفته بعد نوشته شه پای مسئولش

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما میتونی از یوتیوب کمک بگیری نه نینی سایت!

یه زن و شوهر ایرانی زرتشتی تو یوتیوب فعالیت میکنن و خیلی راجب دینشون توضیح میدن تو یوتیوب سرچ کن میاد بالا

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
نه اینا از شهر خارج میکردن خانومارو اسلام میگه وارد مسجد نشو

نه از شهر خارج نمیکردن

و در مورد جمله دوم هم میل ندارم توضیحی بدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اما قبول دارم که یه عده هستند که بعضا کم لطفی میکنند،ولی میگم نباید همه رو با یه چوب زد

عزیزم شما میتونی از یوتیوب کمک بگیری نه نینی سایت!یه زن و شوهر ایرانی زرتشتی تو یوتیوب فعالیت میکنن ...

قربونت برم من اولین نفری که درست جواب دادی عزیز دلم💋

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

اهریمن شیطان نیست، چون میگن از اول خلقت بوده، پس خدا هست، خدای بد

شما ایین زروانی رو با زرتشتی اشتباه گرفتی 

خالق در دین زرتشت یکی هست و زرتشتی ها یکتا پرستند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من با شما صحبت کرده بودم؟شما رو ریپلای کرده بودم؟نظراتت محترمه و برای خودتون نگه دارید.

تو سایت عمومی که قابلیت ریپلای کردن وجود داره پست گذاشتی و مسئولیت محتوای اون پست با شماست 

وقتی نظری به صورت عمومی مطرح میشه همه میتونن انتقاد کنند یا به چالش بکشند

جوابی نداری غیر از این بود تعجب میکردم 

قربونت برم من اولین نفری که درست جواب دادی عزیز دلم💋

خواهش سیسی

راستش اگاهی تحقیق خیلی خوبه ولی فضای اینجا یه خورده بسنه هست میدونی چی میگم

حالا اگه اون صفحه اون خانم و اقا رو پیدا نکردی بگو اسمشو بهت بگم

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
شما ایین زروانی رو با زرتشتی اشتباه گرفتی خالق در دین زرتشت یکی هست و زرتشتی ها یکتا پرستند

شما زرتشتی💗

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

نه از شهر خارج نمیکردنو در مورد جمله دوم هم میل ندارم توضیحی بدم

دیگ نمیخوام بگم ضمن خارج کردن از شهر چه کارای دیگ ای هم میکردن  ولی خب رسوماتشون تا قبل انقلاب بوده

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

شیطان مخلوق هست.. ولی زرتشتیان میگن اهریمن از اول کنار اهورامزدا بوده، پس مخلوق نیست، در نتیجه خالق ...

شما تحقیق کردی؟ 

فقط یه خدا بوده و هست 

در دست زرتشت همه یکتا پرست بودند و فقط یک خدا داشتند

شما زرتشتی💗

نه عزیزم

مسلمان هستم

و یکی از وظایف هر مسلمانی اینه که اگاه باشه و دینش رو بشناسه

برای شناخت دین چی بهتر از مطالعه سایر ادیان ؟