2777
2789
عنوان

بفرمایید شام

| مشاهده متن کامل بحث + 4895 بازدید | 130 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا نکنه ، شاد و سلامت باشی، با دوست دیگه اشتبا گرفتم پس، ببخشید

قربونت برم عزیزدلمی 🥰😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تاپیکاتو میخونم همیشه یادمه میگفتی نزدیک بیمارستانه خونمون ،همیشه میومدم اون سمت نگاه میکردم و میگفت ...

عزیزم مرسی منم اونجا دوست داشتم واقعا مردم خوبی داشت ولی خب شرایطم یه طور بود نشد بمونم ولی همیشه خاطرات خوبه اونجا را مرور میکنم اونجا خیلی دوست دارم گاهی زنگ شون میزنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اینجوری خیلی خوب و سبکه عزیزم بچه هم دارید ؟وعده ی غذاییش به همین منواله؟

نه بچه ندارم فدات شم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خشمزهخوش سلیقه شیک

😍🥰

مرسی‌قشنگم😍گوجهبادمجان کبابیسیرتخم‌مرغفلفل سیاه، زردچوبه، آویشن،‌نمکبادمجان‌ک کبابی‌کن بعد پوست بکن ...

استارتر جان حالا یه چیزی بگم این که ،گوجه هاش هم کبابی کنید عااالی میشه😋🥰

شما همونی بودی که خارج از کشور زندگی میکنی؟

بله عزیزم

عزیزم مرسی منم اونجا دوست داشتم واقعا مردم خوبی داشت ولی خب شرایطم یه طور بود نشد بمونم ولی همیشه خا ...

باز خداروشکر رفتی شهر خودت تنها نیستی 

اینجا غریبی واقعا سخته امکانات هم هیچی نداره ادم دق میکنه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نوش جونتون ،عالی 🙋💐

قربونتون برم 🥰😍🥰😍

استارتر جان حالا یه چیزی بگم این که ،گوجه هاش هم کبابی کنید عااالی میشه😋🥰

عاااالی مرسی این دفعه امتحان میکنم،‌مرسی قشنگم🥰😍

نوش جانتون زیبا❤️

😍🫂

باز خداروشکر رفتی شهر خودت تنها نیستی اینجا غریبی واقعا سخته امکانات هم هیچی نداره ادم دق میکنه

اره خداراشکر 

دقیقا امکاناتش ضعیفه ولی خدایش آب وهواش عالی هست اونجا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜