2777
2789
عنوان

بفرمایید شام

| مشاهده متن کامل بحث + 4895 بازدید | 130 پست
آره عزیزم رفتم دیگه باردار بودم سختم بوداونجا گفتم برگردم شهر خودم از کجا فهمیدی رفتم ؟

تاپیکاتو میخونم همیشه 

یادمه میگفتی نزدیک بیمارستانه خونمون ،همیشه میومدم اون سمت نگاه میکردم و میگفتم تو یکی از اون خونه ها هستین 😍،وقتی اسباب کشی داشتی و رفتی تا چندوقت دلم گرفت حس عجیبی بود یه کاربر تو یه شهر نزدیکم باشه و بعد بره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چشم 😂😂😂

رنگش‌کن خوشگل‌ میشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

شما همونی بودی که خارج از کشور زندگی میکنی؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

نوش جان رسپیش میگین؟

مرسی‌قشنگم😍

گوجه

بادمجان کبابی

سیر

تخم‌مرغ

فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن،‌نمک

بادمجان‌ک کبابی‌کن بعد پوست بکن و ساطوری‌کن 

سیر و تفت بده، بادمجان و ادویه ها رو اضافه کن تفت بده گوجه های نگینی و اضافه کن درب تابه رو بزار یکم‌بپزه، در‌آخر هم وسط تابه رو خالی کن یا تو طرف‌ جدا تخم‌مرغ ها را بشکن اجازه بده بپزه 🥰😍نوش جان

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای آفرین بهتون ! البته امسال از شانس بد من سقف تراز خیلی پایین اومده و خب فقط توکلم به خداست.انشالل ...

اره امسال اوضاع افتضاح بود

ترازت چند شد

ممنون همچین عزیزم

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید
نوش جان ولی چرا احساس کردم واسه ناهار بودهبخاطر نور خونه😂

نه شام 😁😁هم هوا دیر تاریک میشه هم ما زود شام میخوریم

مگه هامبورگ نیستی دوست عزیز، اونجا که سنگک تازه هست، حالشو ببر

نه درسدن قربونت برم