2777
2789
عنوان

کیا اضطراب اجتماعی دارن

305 بازدید | 37 پست

من حس میکنم که اضطراب اجتماعی دارم یعنی در برخورد با آدمها خجالت نیست اضطراب 

مثلا وقتی تو جمع چند نفر قرار می گیرم بیشتر آدم های جدید ی حس عجیبی دارم انگار دیگه کنترل مغزم دست خودم نیست مثلا سوال میپرسن انگار زبونم خودش ی چیزی میگه بدون مشورت از مغزم   که بعدا که میام خونه میگم چرا گفتم جوابش این نبود 

حس میکنم بین زمین و هوا معلیقم

شما چطورین ؟فقط کسایی درک میکنن که مثلا منن

چطور میشه اینو درمان کرد

من هم خجالتی ام هم اضطراب اجتماعی دارم

تو یه مهمونی خانوادگی بزرگ من از استرس و خجالت پاهام از رون به پایین بی حس شد نمیتونستم راه برم 

میرفتم تو اتاق پاهامو با مشت میزدم که به خودم بیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم خجالتی ام هم اضطراب اجتماعی دارمتو یه مهمونی خانوادگی بزرگ من از استرس و خجالت پاهام از رون به ...

خیلی بده 

آدم در جواب سوال دیگران بدون اینکه خودش بخواد حرفهایی میزنه اطلاعاتی میده که شخصیه ونباید بده

من🙋در حالیکه اصلن تو جمع معذب نیستم ولی حرفایی میزنم که بعد خودم حیرون میمونم😂😂

وایی دقیقاا منم اینطوریم 

بعدش خیلی ناراحت میشم 

میگم برم خوب برخورد میکنما اما همین که وارد میشم انگار ی نفر دیگ ارادمو ازم می گیره و به جای من حرف میزنه یا کلا چیزی به ذهنم نمیاد

من میرم بیرون احساس میکنم همه دارن منو نگاه میکنن پشت سرم حرف میزنن یا مثلا مسخرم میکنن بعد وقتی که ...

ارهههه اینام هست 

من هر جا میرم هر طوری که رفتار میکنم فک میکنم اشتباه بوده وهمین که من پامو بذارم بیرون همه شروع میکنن به انتقاد از من 

حالم از خودم بهم میخوره

منم این مشکل رو دارم حس میکنم همه چی ژنتیکی هست اینم مثل بقیه مسایل البته من کلا منظورها رو دیر میگی ...

اره ما داریم تو فامیل اینطوری 

خیلی بدهههه 

به نظرت درمان نداره؟

الان این علامتی که شما گفتی رو دارم انگار زنگ هشدار دوم بهم زده شد

آخه قبل از اینم اتفاقی چشم تو ایتا افتاد 

به علامت اضطراب اجتماعی خوندم که پیش خودم گفتم چرت میگه😂

ولی این دومین نشونه س دارم میخونم که دارم😒

اون نوشته بود اونایی که اضطراب اجتماعی دارن از مکالمه صوتی و بدتر از اون تصویری متنفرن، دوست دارن فقط پیام بدن

که من دقیقا اینجوری ام😂 تو چی؟

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
ارهههه اینام هست من هر جا میرم هر طوری که رفتار میکنم فک میکنم اشتباه بوده وهمین که من پامو بذارم بی ...

بخدا بعضی از موقع ها اصلا دلم میخواد وسط خیابون بیرون بشینم گریه کنم دیوونه شدممم

کاربری دست چندنفره🤍🦋