2777
2789

و تونرو چطوری میزنین؟

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

بزن رو پد سکه ای بعد رو پوستت بعد از شوینده بزن

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روتین خاصی ندارم

فقط فوم شست شو و تونر 

پوستمم خوبه

گاهی ماسک خونگی مصرف میکنم

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

روتین بعد میکاپم اینه که 

با میسلار ارایشم پاک میکنم و با شوینده سیمپل میشورم و ابرسان میزنم 

موقع خواب هم ترمیم کننده 

روتین روز های عادیم هم همینه فقط اولش میسلار نمیزنم صورتم رو میشورم و بقیه مراحل

روتین خاصی ندارم شکر خدا پوستمم خیلی خوبه

صورتمو فقط وقتی میکاپ داشته باشم با شوینده میشورم در غیر اون صورت با تونر و پد تمیز میکنم

چند ساعت یه بار به پوستم تونر میزنم

و فقط ضد آفتاب که دو ساعت یه بار شارژ میکنم

همین

فوم شستشو تونر ابرسان ضد افتاب

هرروز اینارو میزنی یا وقتی ارایش داری میخوای پاک کنی؟

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
هرروز اینارو میزنی یا وقتی ارایش داری میخوای پاک کنی؟

نه برا پاک کردن ارایش از میسلار واتر استفاده میکنم

اینا رو هم فوم شستشو باید صبح  شب بزنس ولی من تنبلی میکنم فقط شبا میشورم تونر هم یا صبح یا شب ولی بهتره شب بزنی ابرسان هم بعد تونر ضد افتاب هم هر دو ساعت از صبح تا عصر بزن