سلام من امروز رفتم ای یو ای ولی از وقتی اومدم لکه بینی دارم داره بیشترم میشه کل ترشحم قهوای وخونی هستس و اینم بگم ۲۰ تا شیاف دادن همه شو بذارم ؟ کیا ای یو ای کردن یکم بیان امید بدن ؟ راستی از همون اول زیر شکمم درد داشت
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
منم دو ماه پیش ای یو ای کردم ک نگرفت چون تعداد اسپرم همسرم کمتر از ۱۵ میلیون بود از روز ۱۷ عادت هم دوفامید داد
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
ن نتیجه نگرفتمعکس رنگی رفتی؟همسرت دکتر اورولوژی رفته؟من ای یو ای و ای وی اف انجام دادم منفی شد هردو ...
انشالله نتیجه بگیری عزیزم من عکس رنگی دادم گفتن مشکلی نداری و ازمایشامم همه نرماله و همسرمم نزدیک یک سال هست عگل کرده واریکسیل گرید ۲ داشت بعد با دارو بعتر شد ولی خب طبیعی نمیشه توکل به خدا امیدم به خدایه انشالله این ماه بشه راستی هر ۲۰ تا شیافو باید بذارم؟ مقعدی خوبه یا واژن ؟