2789
عنوان

ای یو ای

109 بازدید | 14 پست

سلام من امروز رفتم ای یو ای ولی از وقتی اومدم لکه بینی دارم داره بیشترم میشه کل ترشحم قهوای وخونی هستس و اینم بگم ۲۰ تا شیاف دادن همه شو بذارم ؟ کیا ای یو ای کردن یکم بیان امید بدن ؟ راستی از همون اول زیر شکمم درد داشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دو ماه پیش ای یو ای کردم ک نگرفت چون تعداد اسپرم همسرم کمتر از ۱۵ میلیون بود از روز ۱۷ عادت هم دوفامید داد

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
ن نتیجه نگرفتمعکس رنگی رفتی؟همسرت دکتر اورولوژی رفته؟من ای یو ای و ای وی اف انجام دادم منفی شد هردو ...

انشالله نتیجه بگیری عزیزم من عکس رنگی دادم گفتن مشکلی نداری و ازمایشامم همه نرماله و همسرمم نزدیک یک سال هست عگل کرده واریکسیل گرید ۲ داشت بعد با دارو بعتر شد ولی خب طبیعی نمیشه توکل به خدا امیدم به خدایه انشالله این ماه بشه راستی هر ۲۰ تا شیافو باید بذارم‌‌؟ مقعدی خوبه یا واژن ؟

منم دو ماه پیش ای یو ای کردم ک نگرفت چون تعداد اسپرم همسرم کمتر از ۱۵ میلیون بود از روز ۱۷ عادت هم د ...

مال همسر من ۸۰ میلیون تا هست و دکتر نگاه کرد ازمایششو گفت خوبه فقط تحرکش کمه توکل به خدا

انشالله نتیجه بگیری عزیزم من عکس رنگی دادم گفتن مشکلی نداری و ازمایشامم همه نرماله و همسرمم نزدیک یک ...

خوبه پس ایشالا نتیجه میگیری عزیزم

ن مقعدی استفاده کن اونم اگ درد زیاد داشتی

ن هروقت دردت خوب شد دیگ استفاده نکن 

خوبه پس ایشالا نتیجه میگیری عزیزمن مقعدی استفاده کن اونم اگ درد زیاد داشتین هروقت دردت خوب شد دیگ اس ...

پروژسترونه عزیزم واسه اینکه جای نی نی رو سفت کنه فکرکنم مقعدی راحت تر باشه😂