2777
2789
عنوان

وام های اسنو پلاس

205 بازدید | 6 پست

دوستان من تازگی ها از اسنو پلاس وام گرفتم و خیلی راضی بودم... گفتم این موضوع رو با شما هم در میون بذارم چون میدونم خیلی هاتون دنبال وام هستید... یکی میخواد طلا بخره، یکی میخواد خونه بگیره، یکی هم میخواد وسایل خونشو عوض کنه...

خلاصه اینکه منم دنبال وام برای خرید طلا بودم... هیچ بانکی هم اصلا جواب درستی نمیداد

یکی از دوستان اسنو پلاس رو معرفی کرد... باهاشون تماس گرفتم... کارشناساشون کامل راهنماییم کردن...

شوهرمو فرستادم پیگیری کرد و وام رو خداروشکر تونستیم زود بگیریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ خوب ،،چقدر گرفتی ،،ضامن چک چی دادی

من که رفتم اسنو پلاس بهم گفتن که ضامن نمیخواد فقط چک باید بنام خودم می بود که بود

ما وام بانک مهر رو گرفتیم سودش هم که میدونید 4 درصده

اگر بخوای به پول نقد هم تبدیلش کنی خود کارشناساشون راهنمایین می کنن باید چکار کنی

من باهاش خرید کردم نخواستم تبدیلش کنم به پول نقد

خداروشکر با چه سودی

سود بانک مهر 4 درصد بود که از همشون بهتر بود اما سود بقیه بانک ها فک کنم 18 تا 23 درصد بود

حالا با اسنو پلاس تماس بگیرید که مطمئن بشید ... بستگی به حسابی که داری اینکه کدوم بانکه و میخوای با کدوم حسابت وام بگیری سودش متفاوته

شماره تماس های اسنو پلاس ایناست

09122786682

09125803004

حتما قبل از عید زنگ بزن چون میدونی دم عید برای وام گرفتن شلوغ میشه

همه میخوان وام بگیرن... خلاصه اذیت نشی برای وام گرفتن