2777
2789
عنوان

یوگا و مدیتیشن

544 بازدید | 21 پست

چجوری انجامش میدین اینا رو  خیلی چیزا رو مخین همون ورزش کنید در کمال سلامتی بهترم هست من اصلا نمیتونم اینا رو درک کنم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای دلت میادمن کلاس یوگا میرم خیلیییی خوبه

من هزار بار سیع کردم تو خونه برم اصلا نمیشه نمیتونم

سلیقه ایه چون تو دوس نداری دلیل نیس چیز بدی باشه ورزش واسه جسمه یویا و مدیتیشن واسه ذهن

نگفتم چیز بدیه گفتم چیز سخته من هر دو رو سیع میکنم انجام بدم هیچکدوومم نمیتونم میام مدیتیشن کنم فکرم هرجا میره جز اونجا که باید بره یوگاهم  سیع کردم با کانالا یوتوپ برم ولی همشون مشکل بودن بیشتر بعدش خسته میشدم

خب دلیل نمیشه چون شما علاقه نداری رو مخ باشن

رو مخ منه داشتم انجام میدادم و نتونستم واقعا عصبانی شدم از دست خودم 

رو مخ توعه وگرنه برا ما زندگیه

واقعا خوبه که انقدر راحت انجام میدین من تو انجام دادنش خیلی مشکل دارممم

من هزار بار سیع کردم تو خونه برم اصلا نمیشه نمیتونم

توی خونه یوگا سخته واقعا

باید بری توی کلاس با سبکای مختلف آشنا بشی سبک مورد علاقتو پیدا کنی

اینقدر تمرین کنی تا بدنت باز بشه.

خیلی تمرین و استمرار میخواد ولی نتیجش قدرت و انعطاف و تعادله

رو مخ منه داشتم انجام میدادم و نتونستم واقعا عصبانی شدم از دست خودم

تمرین میخواد 

و اینکه یوگا بهتره بری باشگاه 

مدتیشن هم‌ تا دپذهنت به سکون و آرامش میرسه زمان میبره 

دختر ترک
توی خونه یوگا سخته واقعاباید بری توی کلاس با سبکای مختلف آشنا بشی سبک مورد علاقتو پیدا کنیاینقدر تمر ...

یعنی اصلا تو خونه نمیشه من خیلی سیع کردم تو روتین صبحم ببرم یوگا رو ولی اصلا نشد که نشد نمیدونستم سبک داره یوگا

تمرین میخواد و اینکه یوگا بهتره بری باشگاه مدتیشن هم‌ تا دپذهنت به سکون و آرامش میرسه زمان میبره

خیلی سیع کردم در اخر نشد هر بار میرم بدنم خسته میشه ذهنم اصلا پرت به هرچی فکر میکنم جز اونی که باید 

یعنی اصلا تو خونه نمیشه من خیلی سیع کردم تو روتین صبحم ببرم یوگا رو ولی اصلا نشد که نشد نمیدونستم سب ...

سبکای خیلی متنوعی داره 

من خودم البته دوماهه میرم کلاس هم برام سخت و چالشیه هم لذت بخش سبکی که من میرم آشتانگا هستش ولی مثلا دو سه  جلسه کلاس های سبک های دیگه رو رفتم مثل هاتا یا وینیاسا برام خیلی چالش برانگیز بود 

سبکای خیلی متنوعی داره من خودم البته دوماهه میرم کلاس هم برام سخت و چالشیه هم لذت بخش سبکی که من میر ...

مرسی فکر کنم بهتره دیگه تو خونه انجام ندم