2777
2789
عنوان

یوگا و مدیتیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 21 پست
نگفتم چیز بدیه گفتم چیز سخته من هر دو رو سیع میکنم انجام بدم هیچکدوومم نمیتونم میام مدیتیشن کنم فکرم ...

دقیقا همینطوره ده سالم مدیتیشن کنی باز افکارت میره به محص متوجه شدن باید برگردی به تمرکز روی نفسات مرتب انجام بدی معجزه اشو میبینی

خیلی سیع کردم در اخر نشد هر بار میرم بدنم خسته میشه ذهنم اصلا پرت به هرچی فکر میکنم جز اونی که باید

طبیعیه وفتی ذهنت پرت میشه و افکار میاد عصبانی نشو و فقط مشاهده گر باش و ذهنتو برگردون لحظه حال و ادامه بده 

دختر ترک

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یوگا سبک داره؟من قصد دارم برم الان چیکار کنم؟

اره یوگا شاخه های مختلف داره

خب شما هدفت دقیقا از یوگا چیه؟ با توجه به هدفت باید سبکی رو انتخاب کنی که به هدفت نزدیک تره

البته اینم بگم که خیلی خیلی مهمه: حتما حتما اگه تصمیم دارید برید کلاس یوگا بگردین یه باشگاه تخصصی یوگا پیدا کنید که توی اون باشگاه فقط یوگا آموزش داده بشه

باشگاه های ورزشی دیگه که یه کلاس تحت عنوان یوگا دارن معمولا نه یوگای درست و حسابی یاد میدن نه انتظار شما رو از یوگا براورده میکنن

من بیشتر برای کارای درونی و ارامش میخوام برم یوگا هم یه ورزشی کرده باشم

یادت باشه کلاس یوگا اونجوری نیس که بری و آرامش بگیری اتفاقا یک سال اول اینقدر چالش داره مثل گرفتگی عضلات و هماهنگی تنفس با تمرین و ... که خودت ممکنه حس کنی هیچ ارامشی هم نداری باید صبرتو تقویت کنی

ولی اگه یه چیزی میخوای که بهت آرامش بده برو کلاس مدیتیشن

اغلب باشگاه های تخصصی یوگا کلاس مدیتیشن برگزار میکنن