2777
2789
عنوان

یه فیلم فانتزی تخیلی معرفی کنید

181 بازدید | 15 پست

انیمیشنم شد ایراد نداره

یه چیز قشنگ که دلت بخواد تکرارشم ببینی

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط وفقط گریم ببین باقسمت اول ودوم وسومش کارنداشته باش بعدازاون دیوانش میشی همچیزداره برای هنه سلایق ...

قسمت اولشو فقط دیدم

پس ادامش میدم

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

ظاهر و باطن محشرهههه من عاشقشم

هم 1 و هم 2

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

قسمت اولشو فقط دیدمپس ادامش میدم

ببین عالیه بخدامن خودم اوایل چون هنوزخودگریم متوجه خاص بودنش و اتفاقهایی که داره میفته نبودزیادجذبم نکردولی ادامش دادم وعاشقش شدم حتماادامه بده 

هری پاتر😂😂دقیقا اینجور فیلما خوراک خودمه خیلیم نگاه کردم یادم نمیاد

اینو دیدم

یه چیزی مثل گرگ و میش عاشقش بودم

ببین عالیه بخدامن خودم اوایل چون هنوزخودگریم متوجه خاص بودنش و اتفاقهایی که داره میفته نبودزیادجذبم ...

حتمااا مرسیی