2777
2789
عنوان

سرم نیاسینامید

4101 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من ۱۳ سالمه صورتم جوش میزنه ولی کمه شنیدم میگن سرم نیاسینامید خیلی خوبه حالا واقعا خوبه و پوست و خراب نمیکنه ؟

بعد بنظرتون کدوم مارکش بهتره ویتالیر بالانس یا اوردینری؟

ممنون میشم راهنمایی کنین..

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ضرر نداره.من میگم سنت کمه.خیلیا تو این سن جوش میزنن بعد یه مدت رفع میشه.

اره اون که می‌دونم میگم یعنی اگه همچین محصولی هست که جوش و ازبین می‌بره دیگه واسه چی تا چندسال صبر کنم

پوستتو خراب که نمیکنهنیاسینامید عالیع برا جوش.ولی خب بعدش حتما باید مرطوب کننده بزنی.شوینده مناسب دا ...

میشه کامل توضیح بدین من فقط شبا صورتمو با صابون زردجوبه میشورم یعنی اگه این سرم و بگیرم حتما حتما باید مرطوب کننده اینام‌ بزنم ؟اگه نزنم چیزی میشه؟

ضرر نداره.من میگم سنت کمه.خیلیا تو این سن جوش میزنن بعد یه مدت رفع میشه.

بعد نیاسینامید هم پوست و خشک میکنه؟ من پماد کلیندامایسین گرفتم چندبار زدم ولی هیچ اثری نداشت و صورتمو خشک میکنه

اینو بهت بگم یکی دوهفته اول برون ریزی داره ها

دیگه یعنی واقعا بین شک و تردید موندم که بگیرم یا نه نظر شمال چیه چیز دیگه ای میشناسین که خوب باش من فقط می‌خوام یکم کمتر کنه و هیچ ضرری هم نداشته باش عین یه کرم معمولی