2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر نیستیم ولی در کل ارتباطی نداریم. سالی یک یا دوبار خونه هم میریم تلفن هم نمی کنیم به هم.

دور از شتر بخواب از کینه اش در امان باش 😁

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

وقتی قهریم چرا باید زنگ بزنه؟

من شدیدا قهرم با جاریم 

ی روز بهم زنگ زد منم جواب ندادم 

حالا از اون موقع به بعد خیلییییی حرصش گرفته 

میخواد کاری کنه حرص من در بیاد 😃

اگه از حسادت خیلی حرفای بد پشت سرت زده باشه تو بیخیال میشی واقعا ؟؟

منکه نه واقعا قطع ارتباط میکنم

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
قهر نیستیم ولی در کل ارتباطی نداریم. سالی یک یا دوبار خونه هم میریم تلفن هم نمی کنیم به هم.دور از شت ...

داداشا دلتنگ هم نمیشن؟حالا زناشون باهم بدن اونا چی

خوب باش ولی ساده نه🎀

من زنگ زد جواب را ندادم کلا همینطوره همیشه دعوا می‌کرد به روی خودم نمی آوردم هر جا پی نشست بد من را میگفت از شانس بد جاریم عمه ام رابطه من را با عمه هام و عمو هاپ خراب کرد و همه طرفش بودن دفعه آخر که دعوا کرد همه عمه ها و عمو هام بودن فکر می‌کرد این دفعه هم مثل همیشه است همشون پشت من در اومدن بهش گفتن دروغ نگو

خخخ😃چند سالتونه ؟

اون ۴۰ من ۳۳

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اگه از حسادت خیلی حرفای بد پشت سرت زده باشه تو بیخیال میشی واقعا ؟؟

بیخیال نمیشم ولی جواب تماس میدم.

من رفتم بهش گفتم فلانی پشت سر من حرف نزن میان بهم میگن . گفت کی گفته همون طرف رو آوردم رو به رو کردم . 

جاریمم دید من اهل رو در رو کردن و رک حرف زدنم دیگه پشت سرم نگفت میاد به خودم میگه منم جوابشو میدم. البته چون شرایطم از اون بهتره نمیذارن بهم حسودی کنه گناه داره اون با خانواده مادرشوهرمه من جدام . اون فرار کرده با شوهرش عروسی نگرفتن براش مامان باباش باهاش قطع رابطه کردن ، من کارمندم شوهرم تحصیلکرده س مال اون معتاده میرن کارگری .... اوف ... جدیدا هم بچه ش سرطان داره می بینمش دلم براش کباب میشه از خدا میخوام از من خوشبخت تر باشه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁